FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

Últim cap de setmana per visitar les fotografies de “Viatgers manresans 2015”

Els manresans aficionats a la fotografia que no hàgiu visitat les exposicions fotogràfiques Viatgers Manresans 2015 teniu una cita pendent aquest cap de setmana. I és que les mostres, que corresponen als guanyadors dels concursos fotogràfics que porten el mateix nom, estaran obertes al públic fins el proper divendres 30 d’octubre. Les vols veure? La d’adults i Instagram estan instal·lades al Centre Cívic Selves i Carner, mentre que la infantil es pot visitar al Casal de les Escodines. Com diu el mateix nom del concurs, els participants havien de presentar fotografies que fessin referència a viatges, vacances d’estiu, llocs visitats o activitats de lleure i oci estiuenc.

La categoria adulta s’ha destinat a un públic amateur amb la intenció de premiar aquelles obres més creatives, originals i amb cert nivell de tècnica fotogràfica per tal de fomentar la fotografia en el públic adult. En aquest sentit, el jurat de Viatgers Manresans 2015 estava format per un membre de l’Ajuntament de la ciutat, un de Foto Art Manresa i el guanyador de l’edició anterior. Tots tres van decidir atorgar el premi a Pep Moyano amb la fotografia “Namib”. En total, es van presentar un total de 31 obres, de les quals se’n han premiat dues: el guanyador s’ha endut un viatge de 8 dies a Tenerife valorat en 1.000€ i el segon classificat un bitllet d’avió per a dues persones a qualsevol destinació europea de la companyia Vueling. Aquesta edició correspon a la desena, així que de cara a l’any següent, no dubtis a presentar les teves fotografies!

Pel que fa a la categoria infantil de Viatgers Manresans -de 6 a 12 anys-, el guanyador ha estat Roger Blanco amb l’obra “Caminant pel pas del Coro” i se li ha entregat una càmera fotogràfica i una maleta de viatges. El segon classificat s’ha endut un lot de productes escolars i un val per a una caixa regal per activitats en família. En total es van presentar 6 fotografies en aquesta categoria infantil de Viatgers Manresans, la qual correspon ja a la tercera edició.

Premis categoria infantil Viatgers Manresans 20151002

Per últim, la categoria Instagram -que també arriba a la seva tercera edició- amb el hashtag #Viatgers2015 va ser la que més participants va tenir, 52 fotografies. La que més m’agrada va rebre va ser la imatge “Pacients, observant i amb un desig comú de llibertat”, de Txell Fusté. El guardó consistia en un pal selfie, 2 entrades de Platea Jove i un val familiar per visitar el monestir del Mont Sant Benet. Val a dir que cada cop més s’inclouen categories Instagram als concursos fotogràfics, així que ja ho saps, anima’t de cara a l’any vinent!

Teniu aquest cap de setmana per visitar les exposicions i fins el proper divendres 30 d’octubre. No us ho podeu perdre!

 

Fotografia: Guanyador de la categoria infantil

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra