FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

El guanyador del Travel Photographer of the Year és un holandès

Marsel Van Oosten és el guanyador del Travel Photographer of the Year de l’edició 2015, el certamen més prestigiós en el món de la fotografia de viatges. Va començar l’any 2003 i actualment rep participants de més de 110 països d’arreu del món. Entre les categories hi ha també el jove millor fotògraf de viatges de l’any, que ha caigut sobre el nord-americà de 18 anys, Chase Guttman. Les seves obres i, en definitiva, les de tots els participants de les diverses temàtiques fan sentir privilegiat a aquell que les pugui observar.

Si ets amant dels viatges i sempre portes una càmera o un dispositiu mòbil al damunt per captar aquells moments màgics que estàs vivint, aquest concurs també podria ser per a tu. I és que la participació és oberta a tothom major d’edat: fotògrafs amateurs, professionals, joves, adults, de la tercera edat… El nivell és altíssim i la bellesa de les imatges atrapa la mirada de l’espectador, però, qui sap, potser és hora que algun expert valori la qualitat de les teves fotos, no?

La fotografia de viatges inclou moltes tècniques, des de paisatge fins a retrats i des de la fotografia gastronòmica fins a la nocturna. És per aquest motiu que el Travel Photographer of the Year s’organitza en diverses categories.

 1. Categoria absoluta
 2. Categoria absoluta juvenil
 3. Cares, persones, trobades
 4. Naturalesa i medi ambient
 5. Monocromàtic
 6. Un moment amb llum (ha de ser una fotografia on la llum tingui un paper destacat o protagonista)
 7. Aigua
 8. Colors del món
 9. Cultura de carrer
 10. iCaptured (totes aquelles fetes amb un smartphone o dispositiu mòbil)
 11. HD Video

Aquestes imatges són algunes de les guanyadores d’anteriors anys, les quals estan extretes de la pàgina web del concurs. Pots veure-les totes clicant en aquest enllaç i al menú de l’esquerra pots anar veient les imatges per anys. http://bit.ly/1ZKED3F

Travel Photographer of the Year

Travel Photographer of the Year

Travel Photographer of the Year

Travel Photographer of the Year

El jurat també està al nivell del certamen i el conformen reconeguts noms internacionals del món de la fotografia com Michael Pritchard, director general de la Real Societat Fotogràfica; Catalina Capon, naturalista i directora de cine de vida silvestre; o el fotògraf de viatges Richard Dunwoody.

Els guanyadors del Travel Photographer of the Year veuran les seves obres impreses en l’edició d’aquest 2016 en un llibre que es titularà “Journey Eight”. A banda, d’això, també el públic les podrà visitar al museu de London Doucklands.
Durant la primavera d’aquest any el Travel Photographer of the Year tornarà a estar preparat per a acollir els participants de l’any vinent. Ja tens la càmera a punt?

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra