FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

El Temps de les Flors de Girona: l’excusa perfecta per endur-te la càmera

Arriba una de les festes més maques de Girona i de Catalunya: el Temps de les Flors. Del 7 al 15 de maig, els gironins i els seus visitants podran gaudir de 134 espais i 179 projectes florals, a banda d’activitats, concursos i exposicions. L’escenari no podria ser més adequat per a la fotografia: flors de tots els colors i formes pels carrers, objectes antics, murs romans, exposicions, la decoració dels barris… simplement una explosió visual que no pots deixar escapar!

Com a novetat d’enguay, els afortunats que tinguin l’oportunitat de visitar la ciutat de Girona durant aquestes dates, podran veure els murs d’època romana que estan localitzats en un edifici del carrer del Riu Galligants. Sembla ser que a l’edat mitjana hi hauria hagut un hospital i està previst que properament es converteixi en un balneari. És per aquesta raó que aquesta serà l’única oportunitat de contemplar aquesta construcció. Com immortalitzar-la? Amb una fotografia, és clar.

Penja’t la càmera al coll i comença el recorregut pels barris que participen al concurs d’exposició de flors. Els qui repetiu visita tingueu en compte que mentre el barri de Carme Vista Alegre es consolida com a punt del recorregut floral, els barris de Santa Eugènia i Sant Narcís participaran a l’exposició a través de les seves places i centre del barri: la plaça de Santa Eugènia i Can Ninetes i la plaça de l’Assumpció. També s’incorporen els espais com la platja fluvial del riu Ter, les fonts del Barri Vell i el camí del passeig Arqueològic fins a l’ermita del Calvari. Els colors, la decoració, l’ambient, les sensacions, els somriures… pots practicar molts tipus de fotografia: si encara no estàs familiaritzat amb la màquina, prova utilitzar aquests 4 consells bàsics d’iniciació o directament a l’article que t’ensenya a fer una bona fotografia.

Si el que vols és fer una bona composició fotogràfica, utilitza la regla dels 3 terços. Si el teu objectiu és convertir-te en la musa de la càmera, segueix aquests consells. I si ets un visitant i vols aprofitar per fotografiar el paisatge gironí, aquí te’n parlem.

A més, per primer any, a Fotollum organitzem un concurs fotogràfic en motiu d’aquesta celebració. Hi participes? Clica aquí i penja la teva fotografia per guanyar un fantàstic pòster o un collage amb les fotografies que tu triïs.

Així que ja ho saps, no et perdis l’oportunitat d’assistir a aquest esdeveniment únic i emporta’t la càmera, els objectius o accessoris que tinguis i si tens més d’una bateria i targeta de memòria, fantàstic! Feliç Temps de les Flors!

Fotollum et desitja una inoblidable Girona, Temps de Flors 2016.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra