Serveis a la botiga

A les botigues Foto Llum també hi pots trobar diversos serveis per poder fer regals originals amb les teves fotos
FOTOLLUM DIGITALITZACIO FOTOS

Digitalització

Tens fotografies o vídeos en formats com CDS, DVD, VHS, MINI-DV? A les nostres botigues passem els teus records a una memòria USB o disc dur perquè puguis gaudir de les teves fotografies o vídeos quan ho desitgis.

Enmarcar

Vols emmarcar les teves fotografies? Vine a les nostres botigues, tria el marc que més t’agradi i et prepararem el quadre perquè el puguis penjar a qualsevol paret!

FOTOLLUM ENMARCAR FOTOS
FOTOLLUM FOTOS CAMERA POLAROID

Lloguer de càmera

A les nostres botigues tens disponible el lloguer de càmeres de format retro, perquè gaudeixis dels teus caps setmana amb els millors somriures.

Et fem l'àlbum

Vine a qualsevol de les nostres botigues amb un llapis de memòria ple de les fotos que vulguis posar al teu àlbum i nosaltres te’l creem, tan sols hauràs de decidir el model que més t’agradi!

FOTOLLUM ALBUM DIGITAL
FOTOLLUM FOTO CERÀMIQUES

Fotoceràmiques

Necessites crear una fotoceràmica? A Foto Llum creem aquest producte amb un tractament especial per a exteriors, fent així que la fotografia duri més temps. Disponible en diferents mides i formats.

Fotollum, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha financiado esta web para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. 18 de enero de 2021. Para ello ha contado con el apoyo del Programa Ticcámaras de la Cámara de Comercio de Lleida. Una manera de hacer Europa.