Revelat al moment

Veuen a la botiga amb el teu dispositiu (Mòbil, pendrive, etc.) i porta’t en el moment les teves fotos impreses en la mesura i format que més t’agradi.

Fotos carnet

Coneixem a la perfecció els requeriments per a DNI I PASSAPORTS. Obtindràs una vista prèvia de les fotos abans d’imprimir-les perquè triïs la que més t’agradi. No et preocupis, si no et van agradar et traiem una altra! Tenim diferents packs segons el que necessitis.

foto carnet
FOTOLLUM DIGITALITZACIO FOTOS

Digitalització

Tens fotografies o vídeos en formats com CDS, DVD, VHS, MINI-DV? A les nostres botigues passem els teus records a una memòria USB o disc dur perquè puguis gaudir de les teves fotografies o vídeos quan ho desitgis.

Enmarcar

Vols emmarcar les teves fotografies? Vine a les nostres botigues, tria el marc que més t’agradi i et prepararem el quadre perquè el puguis penjar a qualsevol paret!

FOTOLLUM ENMARCAR FOTOS
FOTOLLUM FOTOS CERAMIQUES

Fotoceràmiques

Necessites crear una fotoceràmica? A Foto Llum creem aquest producte amb un tractament especial per a exteriors, fent així que la fotografia duri més temps. Disponible en diferents mides i formats.

Et fem l'àlbum

Vine a qualsevol de les nostres botigues amb un llapis de memòria ple de les fotos que vulguis posar al teu àlbum i nosaltres te’l creem, tan sols hauràs de decidir el model que més t’agradi!

FOTOLLUM ALBUM DIGITAL
Cistella de la compra