FOTOLLUM MOMENTS FOTOS

Sant Jordi a Foto Llum

La llegenda de Sant Jordi

Explica la llegenda que va aparèixer un drac a Montblanc que es menjava els ramats i amenaçava la vila. Davant el terror que aquest imposava a la població, van decidir donar al drac dos animals cada dia per alimentar-lo i que els deixés tranquils.

Poc els va durar la tranquil·litat perquè aviat es van acabar els ramats, llavors el poble va decidir donar-li diàriament una persona, sota sorteig.

La primera en sortir va ser la princesa i ella aterrada va anar cap al cau del drac.

El drac estava a punt de menjar-se-la quan va aparèixer per salvar-la un cavaller anomenat Jordi, que va ferir el drac al cor i davant de tot el poble, va clavar-li la seva llança i el drac va morir. Aquest es va fondre a terra i va néixer un roser amb unes flors vermelles com la sang. Sant Jordi va recollir-ne la més bonica i la va regalar a la princesa.

Tots sabem d’on surt la llegenda de Sant Jordi i la tradició de regalar roses el 23 d’Abril, oi?

Catàleg de productes per Sant Jordi

Ens encanten les tradicions i per això t’oferim un catàleg de productes pensats per ser els més originals i regalar molt d’amor. Els pots decorar amb el dibuix del príncep, la princesa, el drac i/o una frase sobre la senyera catalana.

En aquest apartat hi trobaràs coixins petits i grans, tasses de porcellana, peluixos en forma d’ovelleta, de gosset o d’osset, packs de 20 fotografies instagram, marcs quadrats de fusta negra, marcs de fusta amb cordetes i 4 fotos, 6 fotos, 9 fotos o 12 fotos i el nostre foto-deco.

Ha arribat Sant Jordi a les nostres botigues Foto Llum, no t’ho pensis més i crea el teu producte personalitzat amb la fotografia que més amor expressi, serà un regal bonic, ple d’emocions i no segur que no fallarà.

coixí foto llum fotollum imprimeix decora regala sant jorditassa foto llum imprimeix decora regala fotollum sant jordi

foto deco imprimeix decora regala fotollum foto llum sant jordi

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra