FOTOLLUM REGAL DIA MARE

Regals ideals pel Dia de la Mare

S’apropa un dia molt especial on les mares en són protagonistes i tot i que no cal esperar que arribi una data especial per tenir un bonic detall amb les persones que estimem, pots aprofitar l’ocasió i sorprendre a la teva mare amb els productes de Foto Llum. L’amor d’una mare és infinit, ens ajuden sempre en tot el que necessitem i amb passió i amor ens recolzen en tots els nostres passos. Segur que et venen infinitats d’idees per a regalar-li, però no creus que regalar una fotografia és regalar un record?

Segur que tens una foto que li encanta a la teva mare, aquella que quan la mira s’emociona i treu el seu millor somriure. Tria el moment màgic més bonic i personalitza el teu producte ideal. A continuació et donem algunes idees de productes que pots personalitzar per fer el detall més original:

Tasses personalitzades:

Sona el despertador, et prepares per al nou dia i et prens el cafè o la infusió en una tassa personalitzada… Quina manera de començar el dia més idíl·lica, oi? Regala-li aquest plaer a la teva mare perquè pugui reviure aquell record tan bonic… Tenim diversos models de tasses, pots donar-li un cop d’ull aquí.

Pòster:

Sorprèn la teva mare amb un impressionant pòster fet a la mesura que vulguis, un element ideal per decorar qualsevol espai de la llar. Pots donar-l’hi un acabat en foam, tela o bé emmarcar-lo amb un preciós marc de fusta.

Coixí:

Passar una tarda al sofà amb la manta i una bona pel·lícula, no té preu! I més si ho fas, acompanyat d’un coixí personalitzat amb la fotografia d’aquells que estimes. Pots aplicar-hi diversos efectes gràcies al nostre editor, afegir text i escollir un color. Tens dues mides: de 35 x 35 cm o bé de 45 x 45 cm.

Com pots comprovar, al nostre catàleg de productes, trobaràs una gran varietat de regals personalitzats per a la teva mare. No t’ho pensis i sorprèn-la amb els millors records!

I tu fotollumer, amb quin producte et quedes?

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fotollum, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha financiado esta web para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. 18 de enero de 2021. Para ello ha contado con el apoyo del Programa Ticcámaras de la Cámara de Comercio de Lleida. Una manera de hacer Europa.