FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

Rànquing dels llocs més fotografiats del món del 2016

Desembre, s’acaba l’any. Arriba l’hora de fer recompte, de fer balanç de tot allò que ha passat durant el 2016; propòsits aconseguits i aquells que s’han quedat al tinter, canvis assimilats, bones i males notícies, experiències que afegim a la nostra motxilla de la vida. Per això ens agrada tant la fotografia, perquè ens ajuda a recordar, a classificar, a transportar la nostra ment fins a aquell moment exacte. En aquest sentit, cada cop són més els qui decideixen fer un recopilatori de totes les fotografies o de les imatges d’aquells moments màgics més importants i posar-los tots dins un àlbum. Precisament, la xarxa social Instagram, ha fet una cosa similar: un rànquing dels llocs més fotografiats del món durant el 2016. Quins creus que ocupen les primeres posicions?

El primer lloc se l’emporta Disney i els seus parcs temàtics. La seva màgia, espectacularitat i grandesa sembla impressionar a grans i a petits. I és que qui no coneix a Mickey, Minnie, Pluto,…?

Ranquing fotos Instagram 2016

 

La segona posició del rànquing també és per a un parc temàtic. En aquest cas, Universal Studios.

Universal Studios

 

Per a la tercera posició, Estats Units continua imposant-se. Quin és el parc que podríem dir que és el més famós del món? Central Park, a Nova York.

Central Park

 

Aprofitem la quarta posició per donar-te alguns detalls que potser no sabies… Sabies que Times Square, a Nova York, abans es deia Plaça Longacre? Pels qui no heu tingut l’oportunitat de visitar-ho, Times Square és en realitat una interjecció situada a Manhattan -Nova York-, concretament, entre l’Avinguda Broadway i la Setena Avinguda. El seu nom ve perquè abans les oficines del diari The New York Times estaven situades allà.

Times Square

 

Marxem d’Estats Units i anem cap a Europa. Quin creus que pot ser el monument més fotografiat? Es troba a la ciutat de l’amor, a París. La Torre Eiffel s’emporta la cinquena posició.

Torre Eiffel

França es manté i la sisena posició és per el museu del Louvre. Ens encanta jugar amb les perspectives, tal i com t’explicàvem en l’article Fes fotografies espectaculars jugant amb la perspectiva forçada

I de la sisena posició, anirem directament a la 16a, perquè és on es troba la ciutat de Barcelona. Les obres d’Antoni Gaudí ocupen una part important del volum de fotografies, tot i que l’arquitectura, art, vida i diversitat barceloneses han captivat a més d’un.

Estàs d’acord amb aquest rànquing? Quins indrets afegiries? Deixa’ns un comentari a Facebook amb la teva resposta.

 

Comunicació Foto Llum

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra