FOTOLLUM FOTOS CÀMERA

Prepara la càmera per l’estiu

Tot i que fa dies que la calor ens acompanya, l’estiu ja està a punt d’arribar. Les vacances, la piscina, la platja, els plans improvisats, els viatges d’última hora… L’estiu està ple de moments màgics i instants que volem reviure milers de vegades. Ja has preparat la teva càmera per capturar aquests moments irrepetibles? 
 
Deixa’ns donar-te uns consells perquè les teves fotos estivals surtin espectaculars. 
 
Tenir cura del fons: 
 
A l’hora de fer una fotografia, no hem de passar per alt el fons de la fotografia, ja que pot ser que aparegui algun element no desitjat. Per tant, és una bona pràctica comprovar bé el fons més enllà del centre d’interès de la foto. 
 
Elements estiuencs: 
 
Quan pensem en l’estiu associem diversos objectes i elements a aquesta temporada de l’any. Les palmeres, els gelats, els ports, la platja… Així que ja ho saps, dóna un cop d’ull al teu voltant i troba aquells elements que et recordin als mesos d’estiu. 

Activitats aquàtiques: 
 
Ets dels que els agrada llogar una barca amb pedals? O dels que fan snorkel? Facis l’activitat que facis, aprofita per capturar tots aquests moments. Sota l’aigua, damunt de la barca, als peixos, als coralls… Fes-te amb una càmera aquàtica o una funda per la càmera i no et quedis enrere! 
 Retrats a la platja: 
 
La platja és un bon lloc per a fer fotos improvisades als nostres amics o familiars. Dóna-li protagonisme a la persona a la qual estàs fent la foto procurant que ocupi gran part d’aquesta. Si hi ha algun element que pugui distreure l’atenció en el fons, com algun banyista, enquadra l’escena o canvia la teva posició. 

Llum solar: 
 
Les millors hores per fer fotos durant l’estiu, solen ser les primeres i les últimes del dia, ja que és quan la il·luminació del sol és més atractiva. 
 
Ara que ja saps tot això, no esperis més a posar-ho en pràctica! A Foto Llum, tenim diversos productes que pots personalitzar amb les teves fotografies. Que et sembla un àlbum per recollir tots els moments màgics que viuràs durant les vacances? O un pòster per decorar la teva habitació? Dóna un cop d’ull al nostre catàleg i tria el producte que més t’agradi. 
 
I recorda, vagis on vagis, emporta’t la teva càmera i no deixis escapar cap moment màgic! 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra