FOTOLLUM WEB FOTOS

Nova pàgina web

Després d’un 2020 complicat, arranquem el 2021 estrenant nova pàgina web, per així oferir-vos una eina útil, intuïtiva i adaptada a tots els dispositius. Podràs veure tots els productes que tenim per tu classificats per categories, per facilitar-te i ajudar-te a l’hora de trobar el teu producte ideal. 

Apartats

Al primer apartat, trobaràs la secció dels àlbums, on t’oferim diversos models d’àlbums digitals perquè puguis reviure totes les teves històries. 

Seguidament a l’apartat dels calendaris, trobaràs tots els tipus de calendari, des dels més tradicionals fins a punts de llibre, imants, calendaris de cartera… Per recordar tots els moments màgics que has viscut i no oblidar cap data important! 

També t’oferim diversos tipus de revelat, el digital i el format Instagram, perquè puguis imprimir les teves fotografies amb el format que més t’agradi. 

A l’apartat de decoració trobaràs tots els productes que tenim per decorar la teva llar: foam, Foto Deco, quadres de tela, pòsters i collages. 

Disposem de molts objectes personalitzats, categoritzats en tasses, tèxtil, jocs i varis, escull el producte que més t’agradi i regala els millors records. 

A més, tenim una secció especial de productes personalitzats segons temàtiques. Nadal, Sant Valentí, comunions… Són dates especials que a tots ens agrada diferenciar i per aquest motiu t’oferim productes personalitzats segons la temàtica que prefereixis. 

Si tens la targeta client de Foto Llum, podràs gaudir de totes les promocions mensuals i trimestrals. A l’apartat de promocions, trobaràs totes les ofertes actualitzades, perquè puguis crear productes personalitzats a un preu especial. 

Novetat

Hem incorporat un nou apartat a la web, on podràs conèixer tots els serveis que oferim a les nostres botigues. Digitalitzem les teves fotografies o vídeos, emmarquem fotos, lloguem càmeres de format retro, et fem l’àlbum i creem foto ceràmica. 

Junt amb l’anterior, no podem oblidar-nos del nostre blog, a través del qual compartim informació d’interès tant de productes com de consells. 

A més, podràs accedir al teu compte per realitzar les teves comandes. 

A què esperes? Dóna un cop d’ull a la nostra pàgina web i descobreix tots els productes que tenim per a tu! 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra