FOTOLLUM WEB FOTOS

Nova pàgina web

Després d’un 2020 complicat, arranquem el 2021 estrenant nova pàgina web, per així oferir-vos una eina útil, intuïtiva i adaptada a tots els dispositius. Podràs veure tots els productes que tenim per tu classificats per categories, per facilitar-te i ajudar-te a l’hora de trobar el teu producte ideal. 

Apartats

Al primer apartat, trobaràs la secció dels àlbums, on t’oferim diversos models d’àlbums digitals perquè puguis reviure totes les teves històries. 

Seguidament a l’apartat dels calendaris, trobaràs tots els tipus de calendari, des dels més tradicionals fins a punts de llibre, imants, calendaris de cartera… Per recordar tots els moments màgics que has viscut i no oblidar cap data important! 

També t’oferim diversos tipus de revelat, el digital i el format Instagram, perquè puguis imprimir les teves fotografies amb el format que més t’agradi. 

A l’apartat de decoració trobaràs tots els productes que tenim per decorar la teva llar: foam, Foto Deco, quadres de tela, pòsters i collages. 

Disposem de molts objectes personalitzats, categoritzats en tasses, tèxtil, jocs i varis, escull el producte que més t’agradi i regala els millors records. 

A més, tenim una secció especial de productes personalitzats segons temàtiques. Nadal, Sant Valentí, comunions… Són dates especials que a tots ens agrada diferenciar i per aquest motiu t’oferim productes personalitzats segons la temàtica que prefereixis. 

Si tens la targeta client de Foto Llum, podràs gaudir de totes les promocions mensuals i trimestrals. A l’apartat de promocions, trobaràs totes les ofertes actualitzades, perquè puguis crear productes personalitzats a un preu especial. 

Novetat

Hem incorporat un nou apartat a la web, on podràs conèixer tots els serveis que oferim a les nostres botigues. Digitalitzem les teves fotografies o vídeos, emmarquem fotos, lloguem càmeres de format retro, et fem l’àlbum i creem foto ceràmica. 

Junt amb l’anterior, no podem oblidar-nos del nostre blog, a través del qual compartim informació d’interès tant de productes com de consells. 

A més, podràs accedir al teu compte per realitzar les teves comandes. 

A què esperes? Dóna un cop d’ull a la nostra pàgina web i descobreix tots els productes que tenim per a tu! 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fotollum, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha financiado esta web para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. 18 de enero de 2021. Para ello ha contado con el apoyo del Programa Ticcámaras de la Cámara de Comercio de Lleida. Una manera de hacer Europa.