FOTOLLUM FOTOS LLEIDA INSTAGRAM

La naturalitat i les talles grans es reivindiquen a Instagram

Instagram és la xarxa social de la fotografia per excel·lència. És, per tant, un món on la imatge és el més important -encara que no sigui real ja que es poden utilitzar infinitat de filtres i opcions d’edició- i on alguns mesuren la seva autoestima en funció dels Likes que obtenen. El món de la moda ha utilitzat amb força aquesta eina -igual que ho fa amb altres-, però els cànons de bellesa que han mostrat han sigut i estan essent tan irreals que està naixent una comunitat que precisament utilitza Instagram per reivindicar les talles grans i uns cànons de bellesa que reflecteixin més la realitat.

Però si alguna cosa han aconseguit les xarxes socials en general és humanitzar els i les famoses i acostar més els fans amb els seus ídols. Tant és així que hem vist a celebritats sense maquillatge com:

Beyonce,

Instagram

Gwyneth Paltrow,

Instagram

o Cameron Díaz

Instagram

També ha sigut tendència fer-se una fotografia just després de despertar-se i, és clar, va causar expectació i una revolució instagramera quan personatges del món de l’espectacle es van afegir a la iniciativa.

Mica en mica, ens hem anat adonant que el nostre cantant preferit o preferida, la nostra actriu o actor predilecte o aquell esportista que tan admirem són igual que nosaltres: humans. I d’aquí neix la idea de Tess Holliday, una noia de talles grans que un dia va decidir penjar una fotografia d’ella amb roba interior reivindicant les seves línies i la seva sensualitat. La fotografia va tenir tant d’èxit que va acabar sent contractada per una prestigiosa agència de models.

També trobem altres casos, com el de Robyn Lawley, una model que es va atrevir a fer-se una fotografia ensenyant les estries que tenia al seu cos degut al darrer embaràs.

I és que aquestes imperfeccions del cos humà són les que precisament el fan perfecte. Almenys això creu la model de 25 anys Skra Lawrence, qui reivindica les talles grans i a més vol explicar tota la feina que hi ha darrera d’una bonica sessió de fotos ja que la perfecció que es vol vendre implica hores de feina i milers de fotografies.

Instagram

Per acabar, t’ensenyem aquesta fotografia que la model Ashley Graham va publicar a Instagram amb el curiós i divertit missatge: “Una mica de cel·lulitis no fa mal a ningú. Para de jutjar-te a tu mateix, abraça allò que la societat anomena lleig”.

Instagram

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra