FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

Murad Osmann, el fotògraf que no deixa anar la mà de la seva esposa

A en Murad Osmann i a la seva recent esposa Nataly Zakharova els encanta viatjar. Ell és un apassionat fotògraf rus, d’aquells que porten sempre la càmera penjada; ella, una model alemanya a qui no li importa gens ni mica ser la figura principal de totes imatges del #FollowMeTo (Segueix-me a), l’espectacular sèrie de fotografies del seu marit que han donat -i mai millor dit- la volta al món. Ell, a través de la seva càmera i ella, a través de la seva posada en escena fascinant, ens han donat a conèixer racons inèdits, paisatges impresionants, escenaris bucòlics i espais inimaginables d’arreu del planeta.

En un món globalitzat on és difícil competir i produir alguna cosa diferent de la resta, Murad Osmann ha aconseguit fer un projecte totalment diferent, fresc, innovador i a l’hora amb una fotografia molt propera on en totes les imatges hi ha el mateix patró: ella agafant la mà d’ell i conduint-lo al paisatge que té al davant. Ens transmet amor, complicitat, felicitat,… A més, ho ha aconseguit en la xarxa social Instagram, on actualment té més de 3 milions i mig de seguidors i acumula 260 fotos pujades -no totes corresponen al projecte #FollowMeTo-. En aquesta plataforma ha anat penjant fotografies dels seus viatges arreu de tot el món, sempre agafat de la mà del seu amor incondicional.

Diuen que la idea va sorgir precisament de la model quan, cansada que el fotògraf només tingués atenció per la fotografia en els seus viatges, l’estirava de la mà per portar-lo als llocs i no deixar que s’encantés. Però això li deixava una mà lliure a Osmann, que la va aprofitar per agafar el mòbil i començar a disparar. El resultat el va convèncer i va penjar la seva primera imatge del #FollowMeTo fa més de 4 anys amb una imatge de Barcelona. El que no es pensava és que tindria tant d’èxit.

primera imatge

Totes les imatges tenen un color especial, força treball d’edició, una llum molt característica i els nivells de saturació són alts. Tot això combinat amb un escenari que transmet l’essència de cada regió o país, els detalls cuidats al màxim i una vestimenta de la model que complementa a la perfecció el fons, fa que el resultat sigui un èxit rotund.

Però no només han fet servir aquest projecte per descobrir a l’internauta nous racons del món, sinó que també ens han explicat la seva història d’amor. En aquesta imatge veiem l’anell de compromís.

compromiso

I en aquesta, la boda.

boda

boda2

Encara en vols veure més? Te’n deixem algunes en aquesta galeria.

por-los-pasillos-del-hotel-praktik-rambla-en-barcelona

murad-osman-nad-morzem-martwym-228754_w1000

murad_osmann_follow_me9

murad_osmann_22may14_ns_girlfriend10_photohktb

11357644_1622086751363322_1112223599_n

Foto portada: Murad Osmann

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra