FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

Més d’un concurs fotogràfic i molta gresca per Santa Tecla

Sens dubte, una de les celebracions més esperades de tot Tarragona són les Festes de Santa Tecla. Diversió, alegria, reunions, rialles… cantar, ballar, saltar, jugar… il·lusió, emocions, molta màgia… i sobretot, moltes ganes. Del 14 al 24 de setembre, els tarragonins i tots aquells afortunats que tenen l’oportunitat, tenen una cita imperdonable: Santa Tecla. I a més aquest any, tots els amateurs de la fotografia teniu diverses opcions per formar part d’aquest esdeveniment: més d’un concurs fotogràfic a Instagram i Facebook i exposicions que poden servir-vos d’inspiració per les vostres creacions.

Hi ha 3 concursos fotogràfics organitzats a Instagram i tots amb el seu hashtag: #ConcursÀligaTGN30, #StaTeclaCastellera i #SantaTeclaEsGroga. Anem per parts.

1. L’Àliga de Tarragona juntament amb els InstagramersTGN volen commemorar els 30 anys d’aquesta figura emblemàtica i per fer-ho han organitzat aquest concurs fotogràfic per les Festes de Santa Tecla. Si vols participar-hi, has de penjar imatges a Instagram amb l’etiqueta #ConcursÀligaTGN30 on aparegui l’Àliga de Tarragona o els actes de celebració del seu aniversari. De totes les fotografies se’n escolliran 30, que exposaran a l’Espai Turisme durant un mes. Els guanyadors s’emportaran un iPad Air 2 (1r premi), un iPad Mini 2 (2n premi) i un àpat per a 2 persones al restaurant Degvsta de Tarragona (3r premi). T’animes? Tens temps fins el 25 de setembre a les 23h. Aquí et deixem les bases.

2. Els castellers Colla Jove de Tarragona també tenen el seu concurs fotogràfic amb el hashtag #StaTeclaCastellera. Trobareu tota la informació a la seva pàgina web i al seu Instagram.

3. El grup Xaranga Tocabemolls també ha volgut formar part d’aquest comunitat fotogràfica organitzant el seu propi concurs fotogràfic a instagram i a Facebook amb l’etiqueta #SantaTeclaEsGroga, ja que el seu color és el groc. El motiu seran fotografies relacionades amb Santa Tecla i amb el color groc. La foto guanyadora serà aquella que tingui més vots a les dues xarxes socials. El premi per al guanyador serà una ampolla de Chartreuse i una samarreta de la xaranga. La data límit per etiquetar és el 28 de setembre. Aquí tens les bases. Què et sembla?

I per si encara no et sents prou valent com per participar a un concurs fotogràfic, a banda d’infinitat d’actes amb els que no tindràs temps ni de descansar, podràs visitar les diverses exposicions programades. Al Museu Cafè hi haurà la mostra “Manchester: Transmissions” d’Adrià Bosch; a l’Espai Turisme trobaràs “Santa Tecla als ulls” del madrileny David Beníliam; i “Festa per a tothom en 25 santatecles” estarà a l’estand de festes.

En vols més? Consulta el programa de les Festes de Santa Tecla aquí.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra