Lloguer de càmera retro

Les teves fotos a l’instant amb una càmera retro

Poc a poc anem tornant a la normalitat, una normalitat que trobàvem a faltar. Podem tornar a reunir-nos amb els que més estimem, podem tornar a viatjar i recórrer nous indrets, assistir a actes culturals… Milers d’activitats que durant els passats mesos no hem pogut fer a causa de les restriccions. A més s’acosta el bon temps, amb el qual apeteix més sortir a fer activitats a l’aire lliure, dinars, sopars i alguna que altra trobada. Ara és el moment perfecte per capturar els millors moments i somriures, tots aquells que tant hem trobat a faltar.

A Foto Llum oferim el servei de lloguer de càmeres en format retro, perquè els nostres clients puguin realitzar les millors fotografies en format instantani. És una opció molt divertida i diferent, ja que avui en dia estem acostumats a realitzar totes les fotografies amb els mòbils, per poder fer una tria de les millors. Amb una càmera instantània, això no és possible i és el que fa que les fotografies siguin úniques i irrepetibles. A més les tindràs a mà al mateix moment.

A les nostres botigues podràs llogar una càmera amb 5 càrregues de 20 fotos dobles i fer totes les fotografies que vulguis. És molt senzilla d’utilitzar, només cal que enfoquis a l’objectiu, que cliquis al botó per capturar el moment i la fotografia s’imprimirà al mateix instant. Llest… Ja podràs gaudir de les teves fotografies!

Així que ja ho saps, ara que arriba el bon temps lloga la teva càmera pel cap de setmana. Pots venir-la a buscar dijous, divendres o dissabte i la pots retornar el dilluns. Tu tries!

Pots venir a les nostres botigues de Lleida o Mollerussa o bé contactar amb nosaltres per la web i t’informarem de com llogar la càmera. No t’ho pensis, segur que sorprens als teus amics i familiars.

I tu fotollumer, has utilitzat mai aquest tipus de càmera?

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra