FOTOLLUM COMUNIONS FOTOS

Comunions

Has visitat el nou apartat del nostre web? Parlarem d’un dia molt especial pels nens de casa… la primera comunió!

El dia d’aquesta celebració, els sentiments estan a flor de pell, tant pels nens protagonistes com pels pares, aquest dia sempre queda en el record d’un infant. És un dia que es comparteix amb els més pròxims, família i amics; és la celebració, en la qual, els petits deixen de ser-ho per convertir-se en personetes adultes.

A continuació, us mostrem uns quants productes originals i útils per regalar i fer que aquesta personeta tan important recordi aquest dia tan especial. Tots personalitzats amb la fotografia que més t’agradi.

Un detall que pots fer és la llibreta A6, la qual es pot personalitzar les dues cares i obtenir les unitats que vulguis. Les mides del foli corresponen a 105 x 148 cm. Una llibreta perfecta per endur-te on vulguis i tenir sempre present el dia de la comunió.

fotollum foto llum imprimeix decora regala comunio llibreta a6

Un regal que mai falla és la Tassa de porcellana blanca d’alta qualitat aptes pel rentaplats i microones. Pots editar les imatges, afegir text i escollir un color interior al teu gust! Parlant de tasses, també tenim una versió vintage pels que sou més retros, de la mateixa manera, són personalitzables en text i imatge!

tassa personalitzada comunions foto llum imprimeis decora regala fotollumtassa vintage foto llum imprimeix decora regala fotollum comunióSorprèn amb un Foto deco, és ideal per regals de comunió. Un panell lleuger, modern i resistent, l’element perfecte per decorar tota mena d’espais gràcies a l’ampla gamma de mides disponibles, de sobretaula i paret.

Us convidem a visitar la nostra web, on hi trobareu molts més productes, entre els quals segur que trobeu el més adequat per a fer un fantàstic detall.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra