FOTOLLUM FOTOS RETRO

La fotografia retro més viva que mai

El format de fotografia retro (o instantània) va ser una autèntica fita a finals dels anys 40, ja que permetia visualitzar la fotografia sense haver d’esperar dies i dies per a poder gaudir del resultat. La primera d’aquestes càmeres va sortir al mercat l’any 1948 i va ser tal el seu èxit que van vendre totes les unitats el primer dia.

Avui en dia, la fotografia instantània està vivint un auge innegable, només cal veure com han augmentat les vendes de càmeres instantànies. I no solament s’ha donat aquest factor en l’ambient domèstic, molts fotògrafs professionals també han optat per aquest estil de fotografia.

Fins i tot Andy Warhol es declarava fan de la fotografia instantània i utilitzava aquesta amb la mateixa finalitat amb la qual utilitzem Instagram; narrar visualment el dia a dia. Per davant del seu objectiu van passar figures com Mick Jagger, Alfred Hitchcock, Dennis Hopper, David Hockney, Yves Saint Laurent o Jack Nicholson.

Ara, gràcies a Foto Llum, no és necessari invertir una gran quantitat de diners en una càmera instantània, ja que disposes del nostre servei de lloguer de càmeres instantànies. Pots llogar una de les nostres càmeres durant un cap de setmana amb 5 càrregues de 20 fotos dobles i fer totes les fotografies que vulguis i al moment les tindràs a la mà. Demana més informació aquí.

També pots recórrer al nostre revelat retro i podràs estar a l’altura de grans fotògrafs i demostrar la teva vena més artística disposant solament d’un mòbil. A més, també podràs editar les fotografies amb el nostre editor en línia i sense perdre gens de qualitat. Pots afegir-hi filtres, canviar el color de fons…

No perdis temps i afanya’t a gaudir d’aquesta gran eina.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra