FOTOLLUM FOTOS PARE

Ja has visitat l’apartat del Dia del Pare?

Durant el mes de Març t’hem preparat un espai, on hem seleccionat els millors productes per fer regals personalitzats únics per al Dia del Pare.

Llibreta A6

Com a novetat tenim una llibreta format A6, personalitzable per les dues cares. Pots demanar tantes unitats com vulguis fent clic aquí.

Apunta tot el que necessitis en una llibreta única i plena de màgia!

llibreta A6 foto llum imprimeix decora regala fotollum

Coixí personalitzat

No se’ns acut res millor per fer una bona migdiada després d’un llarg dia que un còmode coixí. Pots personalitzar una cara o bé les dues i afegir una fotografia o inclús un bonic collage. Crea el teu coixí de 35 x 35 cm aquí o si el vols gran el de de 45 x 45cm, fes clic aquí.

coixí personalitzat foto llum imprimeix decora regala fotollum

Clauer personalitzat

Un clàssic i que mai falla és un clauer personalitzat, perquè sempre portis a sobre aquella imatge tan especial per a tu! Tenim diferents formats i materials. Dóna un cop d’ull aquí per veure els models.

clauer foto llum imprimeix decora regala fotollum

Tasses

Per començar amb energia el dia, pots gaudir dels teus esmorzars creant aquí una tassa de porcellana blanca amb una imatge graciosa o bé una frase motivadora. I si ets fan del vintage… Tenim una tassa metàl·lica ideal per a tu! Crea-la en un moment!

I no tan sols tenim tasses per poder gaudir dels teus cafés, també tenim gerres de porcellana personalitzables! Ideals per degustar les millors cerveses! Comença a personalitzar aquí.

tassa personalitzada vintage dia del pare fotollum decora imprimeix regala moments magics fotollum

I si estàs pensant en redecorar les parets de casa teva, tenim les millors opcions. Uns magnifics quadres amb marc de fusta!

Tens dos models de marc diferents:

    • un clàssic marc de fusta negre personalitzable amb una foto o un collage. Comença a crear el teu marc de fusta clàssic aquí.
  • un marc de colors a triar entre vermell, blau, blanc i negre on hi pots afegir fins a 12 fotos de format retro, totes penjades amb unes pinçetes! Crea el teu marc amb cordetes de 4 fotos, 6 fotos, 9 fotos o 12 fotos.

marc de fusta personalitzat foto llum imprimeix decora regala fotollum

Ja no tens excusa per personalitzar els teus productes i regalar el millor per al dia del Pare, a Foto Llum els creem tots amb la millor qualitat i rapidesa possible, per fer que els nostres clients com tu surtin sempre amb un somriure de les nostres botigues.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra