FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

Indrets que has de fotografiar si visites Barcelona

Barcelona és una ciutat carregada d’història, amb mostres d’una arquitectura peculiar, delimitada per mar i muntanya i habitada per gent de l’est i de l’oest. No s’acabarien els motius per a visitar-la; és un destí turístic escollit per molts i la seva visita és tota una oportunitat per a explotar les teves habilitats fotogràfiques. Prepara la càmera i tot l’equip: en aquest article et donem algunes idees per a practicar la fotografia al mateix temps que visites la Ciutat Comtal.

  • Rambla i Plaça Catalunya. Probablement siguin dos dels llocs més visitats de Barcelona. A la Plaça Catalunya posts trobar parades amb núvols de sucre, venedors de globus ambulants, grans i petits que alimenten i juguen amb els coloms… Si tens sort i has agafat un dia assolellat, dispara amb velocitats d’obturació ràpides, així les fotos seran més lluminoses i el moviment quedarà congelat i nítid. Un cop hagis acabat amb la Plaça Catalunya ja pots començar a baixar per la Rambla, fotografiant cada moment que expliqui una història. No cal dir que el mercat de La Boqueria és parada obligatòria on els nivells de saturació t’ajudaran a crear una imatge que atrapi la mirada d’aquell que l’observa.
  • Parc Güell. Si t’has cansat de les aglomeracions de la Plaça i Rambla Catalunya, pots visitar el Parc Güell, d’Antoni Gaudí. Capta el verd del petits boscos que hi ha, practica la fotografia de paisatge i l’obra magnífica d’aquest arquitecte, amb totes les seves formes i colors.
  • Sagrada Família. Aquest és el lloc idoni per utilitzar els objectius gran angular i macro. El gran angular et servirà per enquadrar tota la basílica i amb el macro podràs destacar cada detall d’aquesta obra simbòlica i característica de Barcelona.

 

Sagrada Família
Sagrada Família

 

Cada corba, cada pedra esculpida, cada detall ideat també per l’inconfundible Antoni Gaudí… podries passar un dia sencer només fotografiant la Sagrada Família. Si tens l’oportunitat, puja al capdamunt de l’edifici, hi ha unes vistes de la ciutat espectaculars, d’on també podràs fer unes bones fotos.

 

Sagrada Família
Sagrada Família

 

  • Casa Batlló i La Pedrera. També de Gaudí, aquests dos edificis, a banda de ser símbols de la Ciutat Comtal, també ofereixen una arquitectura única i amb segell d’identitat. Prova amb les diverses perspectives; les formes que té l’edifici et donaran idees que fins i tot podrien desembocar a la fotografia surrealista.

El barri La Barceloneta. Parets impregnades d’històries, edificis alts, balcons antics… el barri de La Barceloneta és ideal per plasmar un sector de la ciutat que s’intenta mantenir al marge del boom immobiliari i dels pisos turístics. Una tasca sens dubte complicada i difícil de frenar, però per la qual els veïns, els de tota la vida, lluiten cada dia. És el barri que recorda a la Barcelona d’abans, amb carrers estrets i botigues de tota la vida. Agafa la càmera i explica històries a través de les seves imatges, perquè si una cosa hi ha a La Barceloneta, és història.

 

Comunicació Fotollum

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra