FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

Immortalitza els primers dies d’escola del teu fill

Segurament t’agradaria tenir alguna fotografia de la teva infància durant els primers dies d’escola. Cert, la fotografia aleshores no era el que és ara i ni molt menys existien els smartphones. Però amb l’arribada d’aquests aparells, el món de la fotografia s’ha revolucionat i ara ens falta temps per engegar la càmera quan veiem qualsevol escena que ens sembla interessant. Han passat els anys i ara són els teus fills els qui han començat les classes fa tot just unes setmanes. Has immortalitzat el moment? Encara hi ets a temps. Et donem alguns consells per a fer-ho.

En primer lloc, tingues present que la prioritat és que el teu fill vagi a l’escola, així que si li estàs causant malestar potser millor que consideris l’opció de deixar-ho córrer i intentar-ho una altra vegada al cap d’uns dies.

És recomanable que abans que res facis un esbós de les fotografies que vols aconseguir: on faràs la fotografia (escenari), què vols transmetre, com anirà vestit el petit o petita de la casa, etc.

No els obliguis a posar si no hi estan disposats. Com t’hem comentat, no volem que el teu fill o filla pensi que és més important la fotografia que anar a l’escola. Estableix bé les prioritats i si està nerviós o nerviosa, valora si vols deixar-ho córrer o no..

Si has aconseguit arribar fins aquí, enhorabona, el teu petit està disposat a ser el /la protagonista de la sessió.

Posa’t a la seva altura. Quan tinguis l’escenari muntat i a punt per disparar, recorda que els picat i/o contrapicats deformen molt les línies de la cara. Et recomanem que et posis de genolls a terra i que la teva càmera estigui a l’altura dels seus ulls. D’aquesta manera, el punt de vista serà “normal”.

Intenta explicar una història del teu menut. Podria ser un: “El dia a dia del petit/petita de la casa”, amb diverses fotografies que relaten com transcorre el matí: des que es desperta fins que arriba a l’escola (esmorzar, vestir-se, rentar-se les dents…). Dispara des de diverses perspectives i fent diferents plans, així no hauràs de repetir la sessió si ja disposes de prou material.

Un cop acabada la sessió, fes-lo partícip de la teva feina i que t’ajudi a escollir les més bones.  La seva opinió també és important, no creus?

Per últim, un cop impreses i col·locades on vosaltres hàgiu decidit, recorda no penjar-les a les xarxes socials, podries estar cometent un delicte.

 

Comunicació Fotollum

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra