FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

Idees per fer fotos durant l’embaràs

Què millor manera que immortalitzar un dels moments més importants de la teva vida amb la fotografia? Observar com la panxa va creixent durant l’embaràs és un fenomen preciós i la manera perfecta de recordar-ho és plasmar-ho en fotografies. Però lluny queden les captures espontànies sense preparació. Ara la majoria de parelles busquen un treball original, emotiu i alhora divertit. Si ets una de les afortunades i et falten idees per fer fotos durant l’embaràs, aquí et donem algunes pistes.

  1. Planifica. Decideix com vols que sigui la sessió fotogràfica. Serà en un lloc fix o el fons anirà canviant? Serà un nu o aniràs vestida? Tu sola o en família? Fotògraf professional o us ho organitzareu vosaltres? El que més importa és veure com la panxa es va fent gran, per tant, és aconsellable escollir una postura i fer la mateixa fotografia cada mes o cada setmana. L’ideal és deixar el trípode en un lloc fixe i marcar amb cinta adhesiva la posició de la mare.
  1. Freqüència fotogràfica. Potser durant les primeres setmanes no noteu la diferència però a mesura que vagin passant les setmanes el cos canviarà més ràpid. Et recomanem que facis almenys una fotografia cada dos setmanes; una al mes seria poc.
  1. Protagonisme per la pell i la futura mare. Oblida’t de carregar-te de joies o de posar-te molt elegant. Les fotos durant l’embaràs s’han de centrar en el cos de la mare. En aquest sentit n’hi ha que prefereixen allò natural: poc maquillatge, roba negra còmoda, res de perruqueria… en canvi, algunes han decidit també utilitzar roba lleugera però un maquillatge extravagant. Això ja és a gust de cadascú.
  1. El missatge. Pots decidir donar-li un to seriós o un de divertit incorporant diverses expressions facials: emocionada i alegre al principi, maternal a la meitat de l’embaràs, cara de cansada cap al final, etc.
  1. L’atrezzo. Una idea original és incorporar elements. En cada fotografia podria arribar a ser massa carregat, però amb una freqüència adequada pot quedar molt bé. Un exemple és posar una ecografia, roba de nen o nena quan et diuen el sexe, n’hi ha que incorporen cubells simulant les nàusees, una pissarra amb els mesos, etc. Aquí deixa volar la teva imaginació.
  1. La família. Si tens parella o fills, fes-los sortir de tant en tant. Ells també formen part d’aquest moment únic per a tots.
  1. El cabell. En la mateixa línia del protagonisme per la panxa i la pell, una bona opció és pentinar-se sempre de la mateixa manera. Si vols que et surti brillant, utilitza la planxa.
  1. La llum. Artificial o natural? La natural és més bonica però canvia constantment. Si no t’atreveixes a fer servir l’artificial -no utilizis el flash directe-, sempre pots recórrer a un professional.
  1. Controla les marques a la pell. Si t’has decidit per la fotografia nua, per evitar marques a la pell, treu-te els sostenidors mitja hora abans de la sessió.
  1. No descartis els retocs digitals a posteriori. Fins i tot podries fer-ne un vídeo. Aquí en tens un exemple ben original.

Ja ho tens tot a punt? Explica’ns les teves idees per fer fotos durant l’embaràs!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra