FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

Guanya una de les 5 beques de fotografia Workshop Experience

L’escola de fotografia madrilenya Workshop Experience està en procés de premiar 5 fotògrafs amb una beca que els permetria estudiar gratuïtament a les seves instal·lacions. La dotació econòmica de la beca és exclusivament per a pagar els curs acadèmic 2016-2017 i si la quantitat atorgada no és suficient per pagar el curs sencer, l’alumne hauria d’abonar la part restant. En total es repartiran 5 premis diferents en funció de la qualitat dels projectes presentats.

En total, les beques tenen un valor de 9.000 euros. Hi haurà un premi amb 4.000€, un de 2.000€ i tres de 1.000€. Tant la tècnica com la temàtica són lliures, i hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys, independentment del seu lloc de residència o nacionalitat. S’ha de presentar un projecte fotogràfic, és a dir, de 6 a 12 fotografies que representin una única temàtica, però ves amb compte, només pots presentar un sol projecte.

Potser et sonarà una mica lluny Madrid, però quan vegis les instal·lacions de les què disposen ho entendràs. Compten amb un dels millors estudis de Madrid i tots els alumnes que hi pertanyen reben una atenció personalitzada, a banda de ser classes de nombre d’alumnes reduït i majoritàriament dedicades a la pràctica de la fotografia.

Si has estat practicant la fotografia, aquesta és una bona oportunitat per començar a practicar de veritat, pensant en un objectiu. Recordes aquell article on et parlàvem de com començar amb la fotografia? Doncs ara toca presentar-se a un concurs. Si no et veus preparat i creus que encara has de practicar més, treu-t’ho del cap. I si decideixes no participar en aquest concurs fotogràfic prova de fer-les per tu mateix com si fossis un participant més i observa el resultat. Agafa ganes i al proper concurs que hi hagi, potser a nivell més local, et prepares per participar-hi. Què et sembla?

La qüestió és agafar la càmera i sortir a tirar fotos i els concursos són una bona manera d’acabar-te de tirar a la piscina, aquest cop pensant que hi haurà un jurat expert -o no- valorant les teves fotografies. A més, també et servirà per familiaritzar-te amb els procediments: preparar-te títols per les teves fotografies, els tipus de paper o arxiu com s’ha de presentar, etc.

El termini màxim per presentar les obres és el 10 de juny de 2016 a les 24:00h. Per què no ho proves?

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra