FOTOLLUM FOTOS

Gràcies per la vostra confiança

Sabem que aquest 2020 està sent un any ple d’imprevistos i de canvis constants que ens afecten a tots, no tan sols en l’àmbit del comerç, sinó personalment. Un any ple de dificultats, però també ple d’històries per explicar.

Creiem que la millor manera d’explicar una història i fer que la recordem, és a través de les fotografies. Tu ets de les persones a les quals els agrada capturar els millors moments?

L’equip de Foto Llum volem que aquests records tan importants per a tu prenguin forma i sorprenguin a tothom que els vegi, per això estem a la teva disposició en qualsevol moment, a través de la nostra pàgina web, xarxes socials i les 4 botigues.

Ens emocionem amb cada fotografia que ens envieu per personalitzar els vostres productes. Cada vegada que rebem una imatge, ens transmeteu diferents sentiments com alegria, nostàlgia, felicitat, sorpresa i, sobretot, gratitud.

Des de Foto Llum us agraïm que compartiu amb nosaltres els vostres records, deixant-los a les nostres mans per transformar-los en records únics.

Cuidem de cada detall per fer que els vostres productes personalitzats sempre us transportin als moments que heu decidit immortalitzar, creant així uns records màgics.

Vosaltres formeu part de la gran família de Foto llum, gràcies a tots per la vostra confiança.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra