FOTOLLUM FOTOS CARNET

Una ampliació gratuïta amb les teves fotografies de carnet

Les fotos de carnet són molt utilitzades en diferents institucions nacionals i internacionals per poder identificar ràpidament a la persona que porta el carnet.

Entre els documents principals en els quals et poden demanar una d’aquestes fotografies per tramitar-lo, estan el Document Nacional d’Identitat (DNI), el Passaport, el Carnet de Conduir, qualsevol mena de Visat i la Targeta d’Identitat de l’Estranger (TIE), entre altres.

Però aquí no s’acaba tot, en el transcurs del nostre dia a dia també poden demanar-nos una foto de carnet per obtenir, per exemple, el carnet escolar i l’universitari o simplement la necessitarem per adjuntar-la al nostre currículum vitae.

Característiques:

Una fotografia de carnet ha de tenir unes característiques bàsiques, entre les quals destaquen els fons blancs per aportar neutralitat a la persona fotografiada i una il·luminació plana en la que les ombres pràcticament no apareguin i els rostres es puguin apreciar a la perfecció.

Per a tramitar qualsevol dels documents esmentats abans, la fotografia ha de ser recent, en primer pla, la cara de la persona ha d’estar al centre i no es pot sortir amb ulleres de sol ni amb la cara tapada.

A qualsevol de les botigues Foto Llum tenim l’estudi preparat perquè quan vinguis a fer-te les fotos de carnet que necessitis, les tinguis llestes en 5 minuts.

A més som experts en fotografia i en la personalització de diversos productes, pel que utilitzem sempre les eines i els materials de la màxima qualitat possible, en aquest cas el paper fotogràfic.

Així que si has de renovar el teu DNI o tens previst un viatge especial i no tens una fotografia pel passaport, visita’ns a les nostres botigues i t’emportaràs una ampliació de 10 x 15 cm de la teva fotografia totalment gratuïta.

Busca la roba amb els colors que més t’afavoreixin i prepara el teu millor somriure, t’esperem!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra