FOTOLLUM FOTOS CARNET

Una ampliació gratuïta amb les teves fotografies de carnet

Les fotos de carnet són molt utilitzades en diferents institucions nacionals i internacionals per poder identificar ràpidament a la persona que porta el carnet.

Entre els documents principals en els quals et poden demanar una d’aquestes fotografies per tramitar-lo, estan el Document Nacional d’Identitat (DNI), el Passaport, el Carnet de Conduir, qualsevol mena de Visat i la Targeta d’Identitat de l’Estranger (TIE), entre altres.

Però aquí no s’acaba tot, en el transcurs del nostre dia a dia també poden demanar-nos una foto de carnet per obtenir, per exemple, el carnet escolar i l’universitari o simplement la necessitarem per adjuntar-la al nostre currículum vitae.

Característiques:

Una fotografia de carnet ha de tenir unes característiques bàsiques, entre les quals destaquen els fons blancs per aportar neutralitat a la persona fotografiada i una il·luminació plana en la que les ombres pràcticament no apareguin i els rostres es puguin apreciar a la perfecció.

Per a tramitar qualsevol dels documents esmentats abans, la fotografia ha de ser recent, en primer pla, la cara de la persona ha d’estar al centre i no es pot sortir amb ulleres de sol ni amb la cara tapada.

A qualsevol de les botigues Foto Llum tenim l’estudi preparat perquè quan vinguis a fer-te les fotos de carnet que necessitis, les tinguis llestes en 5 minuts.

A més som experts en fotografia i en la personalització de diversos productes, pel que utilitzem sempre les eines i els materials de la màxima qualitat possible, en aquest cas el paper fotogràfic.

Així que si has de renovar el teu DNI o tens previst un viatge especial i no tens una fotografia pel passaport, visita’ns a les nostres botigues i t’emportaràs una ampliació de 10 x 15 cm de la teva fotografia totalment gratuïta.

Busca la roba amb els colors que més t’afavoreixin i prepara el teu millor somriure, t’esperem!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fotollum, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha financiado esta web para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. 18 de enero de 2021. Para ello ha contado con el apoyo del Programa Ticcámaras de la Cámara de Comercio de Lleida. Una manera de hacer Europa.