FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

Fotografia’t per carnaval i guanya premis Fotollum

Ja tens a punt la teva disfressa? Carnaval està al caure i les ciutats que més ho celebren ja fa setmanes que treballen amb els nervis a flor de pell. A Catalunya hi ha qui l’anomena Carnestoltes, tot i que no és ben bé el mateix. Saps quina és la diferència? La resposta és que la festivitat és el carnaval i el personatge fictici és el Carnestoltes, que apareix només en terres catalanes. Sumada a l’alegria que comporta la celebració en sí, on els carrers arrebossats de rialles deixen pas a les comparses carregades de música, Fotollum ha decidit posar la cirereta del pastís amb un concurs dirigit a tots els seguidors online de la marca.

Tan se val on visquis, tot el que necessitaràs serà un dispositiu o càmera per fer-te una bona foto buscant l’originalitat i sobretot l’espectacularitat i, és clar, una bona disfressa. Ja et pots imaginar de què va tot això, oi? El concurs consistirà en penjar la teva foto amb la teva disfressa al concurs de Fotollum i les 3 que rebin més M’agrada es convertiran en els guanyadors. -Clica per saber com participar al concurs-.

Quins són els premis?

Pregunta interessant! A banda de ser vist per tota la comunitat Fotollum amb la teva fantàstica disfressa o, potser, fent el ridícul més gran intentant imitar al personatge o objecte de què vas disfressat, rebràs un premi.

1r premi. El guanyador s’emportarà un pòster de tela de mesures 70x100cm valorat en 100€. Hi posaràs la teva fotografia?

2n premi. Un al·lucinant puzle de mesures A3 per passar aquelles estones mortes al mateix temps que els compliques la vida a les teves neurones. Valorat en 46€. Ah, i a més, personalitzat! La teva mascota potser? Tu tries!

3r premi. Un record per tota la vida: un àlbum espiral de 30x40cm de 18 pàgines per posar les fotografies que més bones sensacions et donen valorat en 39€. I si hi poses precisament les fotos que vas tirar durant el carnaval? En tens alguna amb el senyor Carnestoltes?

Així què? T’animes a participar? Clica per fer-ho!

Mock up poster in hipster interior background

hand holding a piece of white uncompleted puzzle

Photo Album With Blank Prints

Curiositats

Sabies quina és la festa de carnaval més gran del món registrada al Llibre Guiness dels Records? És fàcil, oi? El carnaval de Río de Janeiro a Brasil. Diuen que el carnaval té origen en celebracions paganes, però amb el cristianisme va perdre popularitat i sobretot es va tornar més discret, deixant de banda la idea del descontrol, la disbauxa i la permissivitat que tenia en els seus inicis.

Feliç festa de carnaval -o Carnestoltes- a tothom!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra