FOTOLLUM FOTOS PRIMAVERA

Fotografiar la primavera

Els arbres comencen a florir i es guardonen de colors, els prats tornen a cobrir-se de tonalitats verdes, els dies són més llargs i el fred ens deixa per donar pas al bon temps. Amb el cant dels ocells ha arribat la primavera, una de les estacions més acolorides.

Si t’agrada la fotografia, ara és el moment perfecte per aprofitar les tonalitats vives que ens ofereix la mateixa naturalesa. Continua llegint, et donem algunes idees i consells de fotografia perquè puguis extreure el màxim partit a la primavera. Sigui amb el mòbil o amb la càmera, treu el fotògraf que portes dins i captura totes les teves aventures.

Dóna protagonisme al color

Els cels blaus, els arbres florits, els prats de color verd, les flors… Després de diversos mesos convivint amb el fred hivern, la natura ens brinda un toc de color que hem d’aprofitar. A l’hora de fer una fotografia intenta transmetre tota l’alegria que ens aporten aquestes tonalitats.

Composició

Si trobes un element bonic, aprofita’l per donar-li el màxim protagonisme. Pots combinar-lo amb altres elements i detalls. Tan sols has de deixar volar la teva imaginació per crear imatges diferents.

La sortida i la posta de sol

Combina el cel de la primera i de l’última hora del dia amb els colors vius de la primavera. A més, la llum en aquestes hores és més suau, per tant et serà més fàcil fotografiar tots els detalls.

Vista formiga

Disparar la càmera des d’un angle diferent de l’habitual, pot fer que les nostres fotografies siguin totalment innovadores, i aprofitarem un altre element de composició. Així que ja ho saps… Apropat a terra i captura fotografies úniques!

Fotografia la fauna

Les papallones, les abelles, les marietes, els ocells… Si passeges per la natura segur que hauràs vist tots els insectes i animalets que poden ser uns bons protagonistes per a les teves fotografies primaverals. Això si, sempre respectant el seu habitat natural.

Ara que ja saps algunes idees i consells, no tens excusa, agafa la càmera i captura tots els teus moments màgics.

Recorda que al nostre catàleg de productes, t’oferim diverses idees per decorar amb els millors records. També pots imprimir totes les teves fotografies en format paper d’alta qualitat o bé, crear un calendari personalitzat, afegint fotografies de totes les estacions de l’any, el resultat és molt original!

No et quedis enrere i treu el màxim profit a la primavera.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra