FOTOLLUM FOTOS LLEIDA NADAL

Fes que els regals de Nadal siguin inoblidables

S’acosten els dies… Nadal, el Caga Tió, reunions familiars, celebracions, el Pare Noel que ve a recollir les cartes, els patges dels Reis Mags, el canvi d’any… ah, és clar, i els regals! Tant els Reis Mags com el Pare Noel ja comencen a pensar què dur a tots aquells nens i nenes que s’han portat bé. És moment de compres i llistes per tenir regals de Nadal per tothom, també per grans i petits. Falta d’idees? Aquí te’n deixem unes quantes que convertiran aquell detall en únic i inoblidable.

  1. La primer posició la segueix tenint el calendari personalitzat. N’hi ha de molts tipus: de taula, de paret, amb imant per penjar a la nevera, més grans, més petits, d’una sola o de diverses pàgines… Aquí el més important és triar bé la o les fotografies. És un regal que t’assegura que duri, almenys, durant tot l’any següent.
  1. Si ets més de petits detalls fets amb amor, et donem una opció molt senzilla que arribarà al cor del destinatari. Escull una fotografia que tingui un valor especial per aquella persona. Si domines algun programa d’edició de fotografia pots afegir-li algun efecte. Quan la tinguis posa-la en un marc ben bonic. Si ets manetes i vols afegir el teu toc personal encara serà més original. Per acabar, escriu una frase dedicada al dors del marc amb la teva signatura i la data. Però, compte! Potser fas caure alguna llàgrima d’emoció!
  1. Una opció molt original és fer un quadre. Però no un qualsevol. Fer un collage. Porta diverses fotografies a la botiga i ells et faran el collage. Tries la mesura i…màgia! Collage fet i preparat per penjar a la paret del menjador.
  1. Si la teva relació és prou propera i disposes de suficients fotografies, pots optar per un àlbum digital. N’hi ha de diversos preus i mides i sempre hi pots afegir frases personalitzades.
  1. Si a la família t’has guanyat l’etiqueta del més sorprenent a l’hora de fer regals de Nadal i vols mantenir el llistó alt, per què no fer un parxís amb les fotos triades per tu? I un trenca-closques? O un rellotge de cuina amb una imatge divertida d’aquelles vacances a l’estranger? Hi ha moltíssimes opcions, només has de triar l’objecte i la fotografia idònia.
  1. I si per contra, això de fer de Pare Noel no et va massa, tens felicitacions de Nadal també personalitzades. Foto de família amb la felicitació i a posar segells.

Ja tens fetes les compres de Nadal? Quina d’aquestes opcions t’agrada més?

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra