FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

Fes la teva disfressa i llueix originalitat per Carnaval

Ja tens preparada la teva disfressa per celebrar el Carnaval? Ja tenim al damunt el mes de febrer i trobar una disfressa per tu o pels teus fills cada cop és més complicat i a vegades suposa fer una despesa imprevista. Però tu vols originalitat i no caure en l’error de comprar-te una disfressa que al final resulta que tothom ha escollit. I és en aquell moment quan desitges haver-te disfressat de l’home invisible. Si vols que això no passi, fes la teva disfressa i llueix originalitat: serà una bona manera d’ensenyar el valor de les coses als teus fills i passar una fantàstica estona plegats; i si ho fas per tu, t’assegurem que aniràs pel carrer orgullós que tothom et miri.

Et proposem alguns exemples que pots utilitzar, tot i que sempre l’hi pots donar el teu toc personal o et poden servir d’idea per a crear una altra disfressa.

  1. Gat negre. El que més et costarà és fer la cua. La pots comprar o fer-la tu mateix, això ja és decisió teva. La resta? Molt fàcil. Vesteix-te tot negre i amb un llapis d’ulls pots pintar-te el nas en forma de gat, fer unes ratlles a forma de bigotis i com a complement, pots pintar-te una rodanxa a l’ull. Per últim, agafa una diadema negra i amb una cartolina també negra fes dos triangles a forma d’orelles felines. Unes grapes et poden servir per subjectar-les a la diadema. Què et sembla?
  1. Carta de pòquer. Et faran falta cartolines de colors i ceres per pintar-te la cara. Escull la carta que vulguis. Aquí et donem un 3 de cors com a exemple. Retalla els cors i enganxa’ls a una cartolina blanca de la mida del teu cos. Retalla una altra cartolina per fer la part del darrera i fes servir dues tires -de goma o sinó de cartolina doblada- per enganxar les dues parts. Et pots pintar el 3 de cors a la cara -opcional- i vestir-te tot negre. Pots veure com queda aquí.
  1. Dau, robot, smartphone… Pots escollir, però el que has d’aconseguir és una capsa gran. Es tracta de pintar la caixa, ja sigui amb pintures, cera, cartolines, papers de diverses textures, plastilina,…. el que vulguis, per tal de representar o bé un dau o un robot, un smartphone, una senyal de trànsit… T’ensenyem alguns exemples. De dau, de robot, de smartphone.
  1. Científic. Fes la teva disfressa de científic amb només una bata blanca, una camisa de quadres i unes ulleres de protecció. Si a més tens material de laboratori o pots comprar una proveta, ja serà fantàstic.

Què et semblen aquestes idees per aquest Carnestoltes? Proposa’ns algunes disfresses fetes per tu.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra