FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

Felicita les festes amb una postal moderna i original

És veritat que són ben pocs els que continuen amb la tradició d’enviar per correu postal la felicitació de les Bones Festes. Estem de ple en l’era d’Internet i la dels dispositius mòbils i les postals també han evolucionat cap aquesta banda. Si aquest any vols defugir d’allò tradicional i donar el toc distintiu, fes servir alguna d’aquestes webs o aplicacions i seràs el tema de conversa en els dinars i sopars nadalencs. Aquest any, felicita les festes amb una postal moderna i original i, a més, molt fàcil de fer!

  1. Correo mágico. Comencem amb una pàgina web on pots enviar les postals de Nadal més comunes. La majoria són amb música i algunes permeten incloure-hi una foto. Si no et veus en cor de crear-ne una tu mateix@ aquesta pàgina et farà quedar com un senyor/senyora.
  1. Els Elfs. Es va posar molt de moda fa uns anys, tothom es posava la seva cara a aquest caràcter i l’enviava per felicitar les festes. Va ser tot un fenomen i es va convertir en la manera més divertida de felicitar les festes amb una postal moderna i original. Ara, a més, pots vincular-ho a Facebook, pujar la foto des del teu ordinador o fer-te-la al moment.
  1. Navidades Sorprendentes. Aquesta pàgina web deixarà als més petits bocabadats. Registra’t com a usuari i tria el nom, l’edat i el missatge a qui vols que es dirigeixi la postal. Un cop triat si vols que sigui el Pare Noel o els Reis Mags, crida al destinatari perquè vegi com ha rebut un missatge personalitzat o li envies al seu correu electrònic. L’únic inconvenient és que el funcionament és lent i tarda uns minuts en preparar la visualització de la postal. Existeix una versió de pagament per 2,90€.
  1. Kisstmas. Amb aquest aplicació per a mòbils podràs felicitar les festes amb una postal moderna i original fent un muntatge de fotografies. Podràs simular que poses el teu cap dins la boca d’un hipopòtam o simplement gastar una broma a un company posant-lo a ell fent-li un petó a un orangutan. És fàcil, tu tries!
  1. Xmas Photo Frames. Envia la postal més elegant amb aquesta aplicació per a dispositius mòbils. Tu fas la fotografia i li poses un marc de l’aplicació pensada especialment per aquestes dates nadalenques. També pots afegir-hi efectes a la fotografia i compartir-la a les xarxes socials.

Quina d’aquestes aplicacions o pàgines web t’agrada més? No envies postals per felicitar les festes? No sigues antiquat i demostra que tu també domines les noves tecnologies! Bones Festes!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra