FOTOLLUM FOTOS PARE

Els millors regals per celebrar el Dia del Pare

El Dia del Pare és un gran moment per tenir un detall amb aquell home que t’ha guiat al llarg de la teva vida, i encara que aquella colònia de cada any l’hi agradi molt, sempre està bé ser originals i fer alguna cosa nova i diferent.

En el nostre catàleg de productes, trobaràs una gran varietat de possibles regals totalment personalitzables perquè s’adaptin a la perfecció al seu destinatari.

Pot haver-hi alguna cosa millor que acabar un llarg dia i descansar amb aquella samarreta amb la que et sents tan còmode? Doncs si, que aquesta samarreta l’hi recordi a tu cada vegada que se la posi. Per aquest motiu t’oferim un gran ventall de talles en samarretes personalitzades, que van des de la 14, S, M, L, XL i XXL. 

Tot i que el coixí és un bon record, si vols que et tinguin present en tot moment i provocar un somriure cada vegada que entra a casa, pots crear un pòster personalitzat amb una fotografia que us recordi aquells moments màgics viscuts. Tens disponibles diferents mides i, a més, pots donar-l’hi un acabat en foam, tela o bé, emmarcar-lo amb un preciós marc de fusta.

Recorda que aquest mes tenim la promoció d’un pòster de 30 x 40 cm a meitat de preu. Demana el teu.

poster fotollum decora foto llum
Pòster

Si vols un regal que ajudi a començar amb energia el dia, pots optar per endolcir els esmorzars creant aquí una tassa de porcellana blanca amb una imatge graciosa o bé una frase motivadora o un record especial. O si voleu que us acompanyi en les vostres aventures, tenim una tassa metàl·lica ideal per a persones tot terreny!

I no solament tenim tasses, per als més agosarats també tenim gerres de porcellana personalitzables, ideals per a degustar les millors cerveses.

tassa personalitzada vintage dia del pare fotollum decora imprimeix regala moments magics fotollum

Amb Foto Llum podràs crear un regal inoblidable per al Dia del Pare. A què esperes per començar a personalitzar?

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra