FOTOLLUM MOMENTS FOTOS

Els Estils Fotogràfics

ELS ESTILS FOTOGRÀFICS

Com ja sabeu ens encanta la fotografia, i voldríem compartir amb vosaltres els estils més habituals que podem practicar fàcilment amb la nostra càmera de fotos, per exemple la macrofotografia, la fotografia de natura o la d’arquitectura.

Macrofotografia

És un estil en el qual ens hem d’apropar el màxim possible als objectes, aconseguim així imatges molt pròximes i amb molta nitidesa, com la que veieu en aquesta xapa. Segur que trobes elements que fins al moment d’agafar la càmera passaven per desapercebuts!xapa foto llum imprimeix decora regala foto llum

Retrats

Amb els retrats volem aconseguir captar l’essència de la persona fotografiada, expressar els seus sentiments i marcar les seves característiques. Podem fer una gran varietat de plans i combinacions amb la llum. Queden genials en un coixí per decorar llits i sofàs!

coixí foto llum imprimeix decora regala foto llum

Bodegons

Els bodegons, també coneguts com a naturalesa morta, és un estil adoptat de la pintura, on grans pintors com Van Gogh creaven màgia en la seva pintura donant vida als objectes quotidians. Per a realitzar fotos d’aquest tipus hem de tenir en compte la composició de la nostra imatge, el fons on la realitzarem i el tipus de llum que utilitzarem. Pots crear un quadre amb marc de fusta, i si apliques un filtre a la teva foto, semblarà un autèntic quadre pintat.

marc de fusta foto llum imprimeix decora regala fotollum

Fotos aquàtiques

Les fotos aquàtiques fa poc que es van posar de moda, actualment hi ha fotògrafs que s’hi especialitzen, nosaltres ho tenim a l’abast, ja que hi ha molta varietat de càmeres esportives que poden posar-se sota l’aigua, i cada vegada més mòbils tenen aquesta opció. El millor de tot és que és molt divertit fer fotografies sota l’aigua. Mira que bé que queden en una bossa com aquesta!

Fotografia arquitectònica

En la fotografia d’arquitectura podem realitzar imatges geomètriques, els edificis tenen múltiples opcions de composició en els paisatges urbanístics. En aquest estil podem fotografiar l’edifici i la seva interactuació amb l’ambient, però si busquem un toc més creatiu, podem buscar composicions on s’aprecien les textures i la geometria dels edificis més emblemàtics, com en aquest calendari de sobretaula.calendari sobretaula foto llum imprimeix decora regala fotollum

Fotografia de natura

I per últim, la fotografia per excel·lència de qualsevol amant de la natura, siguin paisatges, plantes o animals. Qui no s’ha emportat mai una càmera en les seves excursions a la muntanya?  Per fer fotografies d’aquest tipus hem de tenir en compte la composició, la llum, la profunditat i podem previsualitzar i anticipar-nos als fets, per exemple, esperar que un animal passi per aquell punt o que un núvol es posi a l’alçada que ens agrada. I si juguem a posar-nos a la foto, queden fotografies molt divertides!

Pots fer-ne un foam per les parets de casa teva i aprofitar la promoció de gener, un 20% de descompte en tela, foam i foto-deco!

Quadre foam fotollum decora foto llum

Quin és l’estil fotogràfic que més utilitzes per crear les teves fotos?

Ara que ja t’hem fet quatre cèntims d’aquests estils, t’animem a que els posis en pràctica, passaràs una bona estona i segur que aconseguiràs uns resultats únics.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra