FOTOLLUM REVELAT FOTOS

ELS DIFERENTS FORMATS PER REVELAR LES TEVES FOTOS

Qui no s’ha mirat i remirat els àlbums de fotos que hi ha per casa? Aquelles fotos de quan érem petits, de les bodes i comunions, records de l’escola, les fotografies dels avis en blanc i negre… Encara que ara les coses han canviat i les càmeres ja no van amb carrets fotogràfics, tenir records en paper de les nostres aventures és un molt bon mètode per recordar-les i decorar espais únics de casa. A Foto Llum tenim diversos formats per revelar les teves fotografies, des del format de tota la vida fins a pòsters fotogràfics, tots els impresos en paper d’alta qualitat. Te’ls expliquem perquè vegis el ventall d’opcions que tenim i així escullis el que més t’agradi.

Revelat digital

Amb el revelat digital podràs imprimir tantes fotografies com vulguis, tens disponibles diferents packs perquè triïs el que més s’adapti a les teves necessitats, i a més pots fer còpies urgents, per si necessites imprimir fotos d’última hora, tan sols cal escollir les imatges i triar la botiga on vols venir a buscar-les. Demana-les ara.

imprimeix decora regala fotollum foto llum revelat digital pack blog

Revelat Instagram

Si ets un amant incondicional de l’Instagram, aquest revelat es per a tu! Amb el revelat Instagram tindràs les fotografies en format quadrat, en les que podràs personalitzar el seu color gràcies al nostre editor, també tens disponibles packs aquí.

I per últim, tens els pòsters fotogràfics, per sorprendre aquells que t’estimis amb una fotografia que expressi mil sensacions. Hi ha varies mides per escollir, tria la teva aquí.

Ara no tens excusa per no fer de les teves millor fotografies de l’estiu un bonic record. Escull el que més t’agradi entre els diversos formats per revelar i ho tindràs tot llest a las nostres botigues en un dia, o si ho prefereixes t’ho enviem a casa en un parell de dies.

Ja saps, fes moltes fotos i nosaltres te les imprimim.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra