FOTOLLUM ALBUM FOTOS

Conserva els teus records gràcies als àlbums personalitzats

Durant l’estiu, molts de vosaltres haureu fet alguna escapada a la platja o la muntanya on haureu capturat milers de moments. Segur que tens molts records i fotografies que vols conservar i la millor manera de fer-ho és amb un àlbum personalitzat! 
 
A Foto Llum ho fem possible, pots imprimir les fotos de les teves vacances amb la millor qualitat i conservar-les en un àlbum per poder recordar-les sempre que desitgis. 
 
L’únic que has de fer és escollir les fotos que més t’agradin: les que et transmeten un bon record, els moments més divertits, els paisatges més bonics… Tu tries. 
 
Tenim diversos àlbums, amb diferents mides i característiques perquè triïs el que més s’adapti a tu:


 
Àlbum moments exprés: 
 
En un àlbum de 20 x 20 centímetres podràs incloure fins a 40 pàgines plenes de moments màgics. La seva enquadernació amb espiral metàl·lica permetrà una obertura de 360 graus perquè no deixis escapar cap record. 


 
Àlbums amb espiral: 
 
Aquest tipus d’àlbum es caracteritza per la seva espiral metàl·lica que et permetrà obrir l’àlbum completament. Pots triar el format que més t’agradi vertical o bé horitzontal. Disposem de diversos formats perquè puguis escollir el que més s’adapti a tu. 


 
Àlbums artesanals: 
 
Si vols imprimir les teves fotos i conservar-les com si es tractés d’un llibre, tria aquest tipus d’àlbum. Recordaràs tots els teus moments sempre que ho desitgis. 


 
Àlbum mini: 
 
Si el que necessites, és un àlbum més petit, tria l’àlbum mini. Amb una mida de 15 x 13 cm pots incloure entre 8 i 50 fotografies, per no perdre cap detall. 


 
Àlbum pràctic: 
 
Aquest àlbum té un format horitzontal clàssic, amb una capacitat entre 8 i 70 fotos, amb un enquadernat artesanal de qualitat i amb tapa tova. Ideal per conservar tots els teus records per sempre. 


 
Pots crear el teu àlbum personalitzat des de la pàgina web o bé venint a una de les nostres botigues i nosaltres te’l muntarem. Conserva els teus grans records amb Foto Llum! 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fotollum, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha financiado esta web para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. 18 de enero de 2021. Para ello ha contado con el apoyo del Programa Ticcámaras de la Cámara de Comercio de Lleida. Una manera de hacer Europa.