FOTOLLUM ALBUM FOTOS

Conserva els teus records gràcies als àlbums personalitzats

Durant l’estiu, molts de vosaltres haureu fet alguna escapada a la platja o la muntanya on haureu capturat milers de moments. Segur que tens molts records i fotografies que vols conservar i la millor manera de fer-ho és amb un àlbum personalitzat! 
 
A Foto Llum ho fem possible, pots imprimir les fotos de les teves vacances amb la millor qualitat i conservar-les en un àlbum per poder recordar-les sempre que desitgis. 
 
L’únic que has de fer és escollir les fotos que més t’agradin: les que et transmeten un bon record, els moments més divertits, els paisatges més bonics… Tu tries. 
 
Tenim diversos àlbums, amb diferents mides i característiques perquè triïs el que més s’adapti a tu:


 
Àlbum moments exprés: 
 
En un àlbum de 20 x 20 centímetres podràs incloure fins a 40 pàgines plenes de moments màgics. La seva enquadernació amb espiral metàl·lica permetrà una obertura de 360 graus perquè no deixis escapar cap record. 


 
Àlbums amb espiral: 
 
Aquest tipus d’àlbum es caracteritza per la seva espiral metàl·lica que et permetrà obrir l’àlbum completament. Pots triar el format que més t’agradi vertical o bé horitzontal. Disposem de diversos formats perquè puguis escollir el que més s’adapti a tu. 


 
Àlbums artesanals: 
 
Si vols imprimir les teves fotos i conservar-les com si es tractés d’un llibre, tria aquest tipus d’àlbum. Recordaràs tots els teus moments sempre que ho desitgis. 


 
Àlbum mini: 
 
Si el que necessites, és un àlbum més petit, tria l’àlbum mini. Amb una mida de 15 x 13 cm pots incloure entre 8 i 50 fotografies, per no perdre cap detall. 


 
Àlbum pràctic: 
 
Aquest àlbum té un format horitzontal clàssic, amb una capacitat entre 8 i 70 fotos, amb un enquadernat artesanal de qualitat i amb tapa tova. Ideal per conservar tots els teus records per sempre. 


 
Pots crear el teu àlbum personalitzat des de la pàgina web o bé venint a una de les nostres botigues i nosaltres te’l muntarem. Conserva els teus grans records amb Foto Llum! 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra