FOTOLLUM REVELAT DIGITAL ALBUM FOTOS

Conserva les teves fotografies gràcies al revelat digital i l’ àlbum digital.

Un àlbum digital és un lloc on guardar els nostres records més valuosos, un punt de trobada on s’uneixen les experiències que han marcat un moment clau en les nostres vides i al qual podem recórrer sempre que volem reviure aquests instants.

En un primer moment, els àlbums fotogràfics estaven elaborats a partir de gruixudes pàgines de paper o cartró en les quals es fixaven les fotografies i entre aquestes s’acostumava a col·locar paper de seda, per fer que es conservessin millor.

Encara que és cert que avui en dia la fotografia ha perdut en certa manera la seva vessant ritual -ja que tots portem una càmera a la butxaca que podem fer servir en qualsevol moment- les fotografies continuen evocant-nos moments especials.

Des de Foto Llum som conscients d’aquesta reconfiguració i del valor que continua tenint poder conservar en un lloc segur les vivències, per aquest motiu durant tot el mes d’octubre t’oferim l’oportunitat de revelar digitalment 200 fotografies i aconseguir un àlbum per només 45 €.

entrega album foto llum imprime decora regala fotollumI no et preocupis si t’agafa el toro, a les nostres botigues sempre podràs disposar de revelat digital des de 0,29 € per unitat, o si penses a gran escala també tens disponibles els nostres packs de 100, 200 i 300 fotografies.

També podràs conservar les fotografies en un àlbum digital personalitzat, pots crear el teu des de la pàgina web o bé venint a una de les nostres botigues amb un pendrive on tinguis les fotos i nosaltres te’l muntarem.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra