FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

Càmera a punt per Santa Tecla i la Mercè

Càmera a punt! Aquests dies no tens excusa per fer fotos sense parar. Les festes de Santa Tecla de Tarragona ja han començat i les de la Mercè es troben en el seu punt àlgid. A més, en el cas de Barcelona pots participar al concurs fotogràfic Fotomercè; i en el de Tarragona, en el concurs de selfies “Busca el Tarracus per Santa Tecla” . Sigui com sigui, en aquestes celebracions la cultura catalana surt al carrer amb la seva màxima expressió: figures del folklore català, sardanes, música en directe, castells de foc i correfocs, grallers i geganters, espectacles per a totes les edats i… com oblidar els castells, torres i pilars o la baixada de l’Àliga que tant esperen els tarragonins.

FotoMercè

FotoMercè
Cartell festes La Mercè 2016

 

El concurs fotogràfic de les festes de la Mercè de Barcelona té l’objectiu de fer un recull d’imatges de les diverses activitats que s’hi diuen a terme des de diversos punts de vista. Com que cadascú les viu d’una manera diferent, la intenció és tenir una visió global. Per això, pots participar-hi fins a un màxim de 3 fotografies per persona. L’edició de la imatge està limitada, així que “no estan permeses manipulacions que suposin alteració de la informació visual registrada originàriament per l’objectiu de la càmera i que recull el suport, és a dir, afegir, eliminar, desplaçar o modificar qualsevol element de la imatge. S’accepta convertir de color en blanc i negre, enquadrar o retallar una part de la imatge o filtrar-les.”

Els premis són força suculents i demostra que hi haurà nivell:

  • Primer premi: 900 €
  • Segon premi: 500 €
  • Tercer premi: 300 €
  • Deu accèssits de 140 € cadascun

Un cop hagis escollit quines fotografies vols presentar, les has de penjar a www.merce.barcelona. Tens temps fins el 30 de setembre de 2016.

Si vols participar, consulta les bases aquí.

 

Santa Tecla

Santa Tecla
Cartell festes Santa Tecla


En el cas de les festes tarragonines, enguany presenten un
concurs de selfies amb el nom “Busca el Tarracus per Santa Tecla”. I és que el Tarracus és la mascota dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i serà una bona oportunitat per donar-lo a conèixer. És per aquest motiu que el premi consisteix en una entrada doble per assistir a la cerimònia dels Jocs del 30 de juny de 2017.

Per participar al concurs has de publicar un selfie amb la mascota i penjar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #TarracusaStaTecla. Entre totes les imatges rebudes es farà un sorteig del qual sortirà el guanyador, nom del qual es farà públic el 27 de setembre de 2016.

Les festes de Santa Tecla de Tarragona se celebren del 15 al 24 de setembre i les de la Mercè de Barcelona del 22 al 25. A quines assistiràs? Fes-nos arribar els teus #momentsmàgicsFotoLlum i fem-ne un recull de les millors.

Programa d’actes La Mercè

Programa d’actes Santa Tecla

 

Comunicació Fotollum

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra