FOTOLLUM CALENDARI FOTOS

Els calendaris personalitzats amb fotografies.

Des del primer calendari trobat a escòcia i datat del període mesolític, passant pels calendaris solars egipcis, sorgits al tercer mil·lenni abans de Crist, o els primers calendaris romans, etc. La forma de mesurar el temps i la concepció d’aquest ha evolucionat  increïblement.

Els primers calendaris Romans ni tan sols tenien 12 mesos, no és fins al 45 aC que, per encàrrec de Juli Cèsar, l’astrònom Sosígenes fixa la duració de l’any en 365 dies i sis hores, aproximació que només va fallar per 11 minuts i 9 segons i donant lloc al Calendari Julià.

Aquest es va mantenir en actiu fins a l’any 1582, quan el Papa Georgio XIII va encarregar a Luis Lilio i a Christoper Clavius la reforma del Calendari Julià i donant lloc al Calendari Gregorià. Aquest últim va ser adoptat per diversos països i és el model que utilitzem actualment.

Des de Foto Llum posem a la teva disposició el resultat de tants anys d’estudi i treball en forma dels nostres calendaris personalitzats. A més, durant aquest mes podràs aprofitar l’oferta que t’oferim i aconseguir tres calendaris personalitzats pel preu de dos. Entra a FotoLlum.com, tria el format de calendari que més s’adapti a les teves necessitats, personalitza’l amb aquells records que vols que t’acompanyin durant tot l’any i utilitza el codi: Compartimcalendaris.

3x2 calendaris blog novembre fotollum calendaris imprimeix decora regala foto llum

Tenim disponibles diferents formats de calendaris, com el punt de llibre, el calendari de butxaca, el de 30 x 40 cm amb números grans o petits, el de sobre taula o, fins i tot, el calendari imant, per poder-l’ho posar a la teva nevera i no oblidar-te de cap detall.

I recorda que tots els nostres calendaris estan impresos amb paper fotogràfic d’alta qualitat. Així que quan s’acabi la seva vida útil, et continuaran quedant les fotografies dels teus moments especials.

 

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra