FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

Girona regala 2 nits d’hotel i un forfet pel guanyador del concurs fotogràfic de les Fires de Sant Narcís

Ja has participat al Concurs Fotogràfic de les Fires de Sant Narcís de Girona? Pots guanyar 2 nits d’hotel i un forfet, un abonament de temporada combinat per l’Auditori i Teatre, un sopar per a dues persones, entrades per un “Escapis” o una polsera Fitbit. Què et sembla? A més, és molt fàcil, només et cal agafar el teu dispositiu mòbil i fotografiar allò que més t’agradi de les Fires de Sant Narcís. Un cop tinguis seleccionades les que vols presentar -pots participar amb tantes imatges com vulguis-, les has de penjar o a Twitter o a Facebook o a Instagram amb el hashtag #FiresGirona. Fàcil, oi?

Cada cop són més els concursos fotogràfics que s’han passat a la versió online, a la de les xarxes socials. Instagram és la xarxa fotogràfica per excel·lència, però Facebook i Twitter també s’afegeixen al carro gràcies a la possibilitat de seleccionar els concursants a través d’una cerca per etiquetes. En el cas d’aquest concurs, s’haurà d’utilitzar la de #FiresGirona però si a més vols participar a la de sefies, hi hauràs d’afegir la de #SefieFires. Durant el primer cap de setmana d’actes ja es van registrar més de 100 fotografies que ja formen part del concurs. Quin èxit! Aquí tens el recull d’algunes d’elles.

Has fotografiat la cercavila dels gegants? els concerts? la concentració d’escúters? O els castellers i les sardanes? Ara que potser prefereixes la Caminada a Sant Miquel i atrevir-te amb la fotografia nocturna? O la Baixada del Riu Onyar i el Trial Indoor per practicar les imatges en moviment? Sigui com sigui, tens temps fins el proper 3 de novembre per participar-hi. Et falta inspiració? Fes un cop d’ull a les 50 millors imatges d’Instagram de les Fires de Sant Narcís del 2014 o al Programa d’Actes de les Fires de Sant Narcís.

D’entre totes les fotos participants, se’n seleccionaran les 3 millors, la més original i la millor de la categoria selfie. Els encarregats de decidir el veredicte del Concurs Fotogràfic de les Fires de Sant Narcís seran 5 experts del món de la fotografia i ho faran saber al públic el proper 13 de novembre en el marc de la festa d’entrega de premis. L’Ajuntament de Girona (@girona_cat i @turisme_gi), com a òrgan organitzador, tindrà el dret de fer servir les imatges per a promocionar la ciutat. També hi han col·laborat els instagramers de Girona (@igersgirona) i Catalunya Valley (@FiresGirona).

Molta sort a tots els participants!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra