FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

Benvingut al blog de Fotollum

Hola. Et donem la benvinguda al blog de Fotollum. En aquest espai que obrim volem compartir amb tu la nostra passió per la fotografia. Actualment, tothom té accés a una càmera fotogràfica en qualsevol dels aparells que portem quotidianament com mòbils i tauletes. Amb aquests estris podem copsar la realitat que ens envolta amb molta facilitat i, sovint, amb molta qualitat. A més, la facilitat per publicar les fotos que qualsevol usuari fa ha convertit aquest art nascut a principis del segle XX en un entreteniment molt estès en l’actualitat.

A qui no han demanat que fes una foto amb un mòbil per immortalitzar un instant? La fotografia ja forma part de la nostra comunicació diària. Evidentment, no podem deixar de banda el primer pas en la universalització de la fotografia: les càmeres digitals. Aquestes màquines que, per moments semblen oblidades, van permetre fer d’aquesta professió una passió per a molts usuaris i va significar un canvi radical en la captura d’imatges estàtiques. I ara, els dispositius de butxaca ja formen part del dia a dia.

Des d’aquest blog et donarem eines per fer millors fotografies i que puguis millorar en l’experiència de fer fotos. Els teus moments quedaran immortalitzats en una instantània i des de Fotollum volem que et surtin perfectes. Que el teu moment desitjat quedi per sempre en una gran fotografia.

A través de les xarxes socials de Fotollum posem al teu abast els millors consells, les millors imatges i els millors professionals per a què aprenguis o milloris en la teva passió per la fotografia.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra