FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

Aprèn a posar a les fotografies com una estrella de cine

Segur que més d’un cop t’han fet una fotografia i quan has vist el resultat has hagut d’amagar el cap sota l’ala. Mires al que estava al teu costat i sembla que hagi nascut per ser fotogènic. Com s’ho ha fet? Senzill. Existeixen petits trucs que faran que posar a les fotografies sigui, simplement, el teu fort. Els vols saber?

  1. Evita la posició pal d’escombra. Si t’han de fer una fotografia de cos sencer, alerta. Les cames són un perill. Poden aparèixer sense forma, massa gruixudes, separades en forma de pont,… en fi, la posició de les teves cames pot esgarrar una foto perfecta. Com arreglar-ho? Molt fàcil. Fes un creuament de cames. El pots fer a l’altura dels turmells, simularàs un estil casual i fresc i a més se’t veuran les cames estilitzades i llargues com una model.
  1. Utilitza la postura estrella de Hollywood. Si t’hi fixes, la majoria de famosos posen igual: mà a la cintura -la que està més a prop del fotògraf-, una cama més endavant que l’altra i un genoll doblegat. Tot això, amb el cos girat a 45º. Prova-ho, semblaràs una autèntica estrella posant a la catifa vermella!
  1. Destaca al grup. Quan et facin una fotografia de grup intenta buscar una postura diferent a la resta. No hi ha res més avorrit que una foto amb molta gent on tothom tingui la mateixa posició.
  1. Identifica el teu perfil bo. La majoria sabem quin és el cantó que ens afavoreix més que l’altre. Tingue-ho en compte a l’hora de posar a les fotografies.
  1. Encongeix les espatlles. Sobretot en fotos de mig cos. Els ossos de la clavícula es marcaran dibuixant així més línies expressives.

 

Anem ara a parlar de com posar la cara, potser un dels aspectes que més ens preocupa:

  1. Fes servir la llengua. I et preguntaràs, “com?”. No ens referim a que la treguis imitant a un adolescent, és també perillós. En aquest cas et servirà per amagar papada i posar fi a les fotos que et fas en pla picat, és a dir, amb la càmera des de dalt per dissimular-la. Tenim la solució que utilitzen tots els models: somriu amb la llengua tocant al paladar. Fes una prova! Ja veuràs com quedaràs fantàstic@.
  1. Evita el pla frontal. Tots tenim asimetries, ho sabem, però no cal ensenyar-les. Inclina una mica el cap i… tot dissimulat!
  1. Cuida el somriure. És sempre recomanable somriure però sempre intentant que sigui natural. Les rialles forçades són encara pitjors que les cares sèries.
  1. Relaxa’t. Una fotografia robada acostuma a ser millor que quan volem posar a les fotografies. Són més naturals i és quan el fotògraf pot extreure l’essència del moment.

 

Fas servir algun truc per posar a les fotografies o prefereixes ser natural? Escriu-nos un comentari i fes-no-ho saber.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra