FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

Com aconseguir el millor selfie

Tots hem caigut a la temptació de fer-nos un selfie alguna vegada. En veiem per les xarxes socials i sembla fàcil, només cal posar-se davant la càmera del mòbil, somriure i disparar. Però no. Alguns hem comprovat que hi ha més tècnica del què sembla i que uns petits consells poden fer canviar molt el resultat. Et compartim alguns d’ells per tal que comencis a practicar i milloris aquell selfie que et vas fer fa temps i que va fer riure a tots els teus amics.

  1. Evita les fotografies completament frontals. Sempre és millor aparèixer de perfil ja que les cares simètriques no existeixen. Si a més tens identificat el teu cantó fotogènic, fantàstic!
  1. Amb somriure o sense, però a mitges no. El somriure és més alegre que un rostre seriós però depèn d’allò que vulguis mostrar al selfie. També pots aparèixer amb la mirada perduda i simulant cara pensativa, de preocupació o melancolia. Però decideix-te. No dubtis fins a l’últim moment i sobretot no facis un somriure fals.
  1. Busca el significat. La foto ha de dir alguna cosa, encara que sigui un selfie. La teva cara és la mateixa aquí que a la Xina -tret que el propòsit del selfie sigui mostrar el teu cansament després del llarg viatge-, així que incorpora un element per donar-li protagonisme.
  1. No amaguis que és un selfie. No intentis fer veure que algú t’ha tirat la fotografia. És difícil aconseguir-ho: per la posició dels braços, les distàncies, el fons… El selfie ja s’ha convertit en tot un fenomen, així que no tingues vergonya de ser un més.
  1. Un look natural és una aposta segura. L’artificial és fàcil de notar i es pot convertir en un defecte molt visible a la teva fotografia. Un consell que et donem és que no miris a càmera fins al moment de disparar. L’expressió de la teva cara serà més natural.
  1. Cuida la il·luminació. És millor fer-te el selfie amb la llum del dia. Estigues alerta dels contrallums, desenfocs, il·luminació den general… Pots utilizar el flash si el teu smartphone en té però els colors seran molt diferents als reals.
  1. Escull un fons bonic. Hi haurà algun racó de la fotografia on es veurà el fons -i si no el  tens, l’has de fer aparèixer per donar profunditat-, així que si hi ha algun color que contrasti amb la teva cara, intenta fer-lo sortir.
  1. Utilitza la càmera del darrera del teu mòbil. La càmera frontal té menys qualitat i, en alguns models de mòbils, les fotos no queden tant bé.
  1. Oblida’t de les postures de moda. Sigues original i crea el teu propi estil.
  1. Edita allò que vulguis. Avui dia hi ha multitud d’aplicacions per editar fotografies, pots transformar un selfie i convertir-lo en una fotografia fantàstica.

Què et semblen aquests consells? Quins fas servir tu?
Comunicació Fotollum

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra