FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

7 perfils d’Instagram que has de seguir si t’agrada la fotografia

Segurament ets un dels més de 500 milions d’usuaris d’Instagram, la xarxa fotogràfica per excel·lència. S’hi poden veure fotos espectaculars, amb filtres i sense filtres, professionals i amateurs, en blanc i negre i a color, i fins i tot ara hi pots fer zoom. L’univers Instagram no entén de llengües, de cultura, de religió, ni de raça. Només entén de dues coses: de fotografia i de hashtags. Els hastaghs van molt bé per agrupar les diverses fotografies per temàtiques, però també per buscar nous perfils als quals seguir. Avui, per donar-te la inspiració que necessites per fer fotos espectaculars, et recomanem alguns perfils instagramers:

 

  1. ejota_seventyeight. Emilio Chuliá és un valencià autor d’una fotografia minimalista, on sol aparèixer la seva família. Utilitza colors vius amb contrastos, saturacions i línies definides. Compta amb més de 107.000 seguidors i una de les seves fotografies ha estat portada d’una revista regional.
Perfils Instagram
Perfils Instagram

 

  1. pablodmartin. Pablo David és el Local Manager d’IgersSpain, el compte de Instagramers a Espanya. No es pot permetre el luxe de penjar fotografies que no siguin espectaculars, i així ho demostra. Fes un cop d’ull al seu perfil i deixa’ns la teva opinió. Imatges amb poca edició que expliquen històries. Prop de 75.000 seguidors.
Perfils Instagram
Perfils Instagram

 

  1. rincondtv. Publicista i de Madrid, Alex ens ofereix una fotografia on l’objectiu és mostrar el contrast entre el fons, normalment de colors vius i extravagants, i la figura, que acostuma a ser una persona. La immensitat d’un paisatge que fa insignificant la presència humana. Té prop de 71.000 seguidors.
Perfils Instagram
Perfils Instagram

 

  1. awwclub. No pots resistir-te als animalons? Aquest compte està dedicat majoritàriament a cadells de gos i de gat, amb escenes molt tendres i alhora divertides. També pots trobar-hi eriçons, conills, hàmsters o fins i tot cangurs acabats de nàixer. Et robaran el cor!
Perfils Instagram
Perfils Instagram

 

  1. aaes_photo. Alejandro Estornell, de Madrid, compta amb poc més de 1.000 seguidors, però ens ha agradat molt la seva fotografia arquitectònica i minimalista. T’animem a seguir-lo.
Perfils Instagram
Perfils Instagram

 

  1. natgeo. No ens podíem oblidar del perfil de National Geographic. Prop dels 59 milions de seguidors, la revista de fauna salvatge més popular del món té un equip de fotògrafs que segur que provoquen enveges a més d’un. En el seu perfil podem veure tots els racons del món.
Perfils Instagram
Perfils Instagram

 

7. inside_00. No coneixem l’autor d’aquest perfil però ens han agradat molt els seus dissenys amb tant color i d’estil psicodèlic. Té poc més de 3.000 seguidors. Què et sembla?

 

Perfils Instagram
Perfils Instagram

 

A Foto Llum també tenim compte d’Instagram! Ens segueixes?

 

Comunicació Foto Llum

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra