FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

7 maneres de decorar la llar gràcies a la fotografia

Amb la quantitat d’opcions que tenim per decorar la llar gràcies a la fotografia podríem dir que gairebé és un crim deixar-les en blanc. Foto murals, marcs de fotos originals, fotos combinades amb art propi… tenim infinitat de combinacions. T’atreveixes amb alguna d’elles? No només podràs presumir de tenir la llar ben decorada sinó que a més ho estarà amb records personals i únics.

T’expliquem algunes de les tècniques més comunes i tu decideixes.

1. Paper fotogràfic. Si aquest post estigués escrit 20 anys enrere us diríem que amb el negatiu podem fer virgueries. Bé, s. XXI, amb l’arxiu .jpg podem fer virgueries. Diversos mides i filtres, més petites o més grans, amb marcs o sense. Una combinació de baix pressupost, originalitat i creativitat pot ser agafar una cartolina i decorar-la amb estil propi. Una mica de “blu-tack” i col·loques les fotografies de manera desordenada perquè quedi més divertit.

2. Foto mural. Una idea fantàstica per vestir una paret sencera. A més, depenent de la fotografia li donarem més sensació d’espai a l’habitació. Imagina’t tenir una paret convertida en vistes a una cascada, semblarà com si et despertessis enmig de la natura. Sona bé, oi?

08_12_fotomural3

3. Foto llenç. És una opció bastant comuna. La imatge s’imprimeix en un llenç de cotó i es col·loca en un bastidor de fusta. A més, pots posar-hi marc o deixar-lo sense. Fotos dels fills o néts poden quedaran molt bé amb aquest suport.

banner-foto-lienzo-cat

4. Foto foam. També indicat per fotos de família. És un suport fotogràfic de 10mm de grossor aproximadament fet d’espuma de poliuretà. És lleuger i et serà fàcil de penjar a qualsevol paret. Una combinació de diversos foto foam de mida petita pot donar vida a qualsevol racó.

08_12fotofoam2

5. Foto panel. Igual que el foto llenç i el foto foam, té diverses mides, des de fotografia comuna de rebel·lat fins a mides més grans. Són fotografies col·locades damunt de suports de fusta. La decisió d’un o d’altre dependrà del teu gust i també de l’estil de l’habitació on el vulguis col·locar.

08_12_foto panel3

7. Foto clock. Ens agrada perquè combina utilitat amb decoració. Consisteix en posar la fotografia al damunt d’un suport que es convertirà en rellotge.

08_12_fotoclock2

8. Panel lluminós. Pels més atrevits, hi ha la possibilitat de instal·lar un panel lluminós amb el qual gràcies a unes llums LED la fotografia queda il·luminada. S’utilitza molt en centres comercials, però cada cop està tenint més presència a les llars. T’animes?

08_12_panel lluminós

Aquestes són només algunes de les idees que et proposem avui, perquè vegis que per tenir la llar ben decorada no cal ser un expert en decoració.

Per més informació sobre aquests productes, clica a les fotografies.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra