FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

5 programes per aplicar filtres a les teves imatges

Vols aconseguir resultats brillants sense haver de passar hores davant l’ordinador? Noms com Photoshop o GIMP et semblen d’una altra galàxia? Cap problema, avui dia per obtenir resultats espectaculars no cal passar-se hores davant l’ordinador. Per la xarxa pots trobar diversos programes per aplicar filtres a les teves imatges, fins i tot alguns online, que convertiran les teves fotografies en obres d’art.

  1. Pickfull. El Pickfull és dels programes per aplicar filtres més bàsics. Només et permet aplicar-los ajustant els paràmetres, fer i desfer i guardar. L’inconvenient és que no et pots guardar la foto, només compartir-la a través del correu, xarxes, etc.
  1. Pixlr-o-matic. És un programa bastant complet i que a més el pots utilitzar en línia sense haver de baixar-te’l a l’ordinador. Primer et demana si vols fer una foto amb la webcam per editar-la o bé si en vols escollir una del teu dispositiu. Un cop seleccionada la fotografia et porta directament a la galeria de filtres. Si no et vols complicar, oblida’t de les diverses opcions, selecciona un filtre que encaixi amb el tipus de fotografia i voilà! Quin canvi, oi?
  1. Pickmonkey. Igual que el Pixrl-o-matic, el Pickmonkey també està disponible en línia. Conté diverses opcions. Si t’interessen només els filtres, has de clicar on hi ha el símbol del floc de neu i allí t’apareixerà una galeria. Un cop acabat, pots guardar la foto al teu ordinador, utilitzar la prova gratuïta o descarregar-te el programa a l’ordinador.
  1. Pixrl Expres. Una mica més complex que el Pixlr-o-matic, el Pixrl Express ofereix altres possibilitats a banda dels filtres, com poden ser les enganxines o stickers, caixes de text, marcs per a la imatge, ajustaments fotogràfics… però si vas directament a Effect t’apareixeran els filtres. Igual que la resta, et permet guardar el resultat al teu ordinador
  1. PhotoFiltre. El PhotoFiltre és un dels programes per aplicar filtres per a descarregar a l’ordinador. No pensis que és un inconvenient, anirà més ràpid si el tens instal·lat. El nivell de dificultat augmenta una mica i es converteix en una alternativa gratuïta al Photoshop però més funcional. Però si per una cosa es coneix aquest programa és pels seus filtres, així que esbrina on són i juga amb ells.

Què t’han semblat aquests programes? Anima’t a trobar el que més s’adapti a les teves necessitats i mostra fotografies de pel·lícula.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra