FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

5 aplicacions que et faran presumir d’ Instagram

Més de 400 milions d’usuaris ja tenen la seva aplicació, el ventall de filtres s’ha ampliat a 40 possibilitats diferents i les opcions per modificar els paràmetres de la fotografia captada són cada cop més extenses. Parlem de l’ Instagram, la xarxa social fotogràfica per excel·lència que està arrasant entre un públic jove fruit d’una nova generació digital.

Instagram va néixer a l’octubre de 2010 pensada inicialment per a dispositius iOS i no va ser fins al 2012 quan es va dissenyar per a Android. Tan esperada era aquesta aplicació que durant les primeres 24 hores es van produir més d’un milió de descàrregues. I aquest interès no ha deixat de créixer any rere any i avui dia ja és la 4a xarxa social més ben valorada després de Whatsapp, Youtube i Spotify.

Però anem al gra. Segurament tu ets un d’aquests usuaris i el que t’interessa són aquestes 5 aplicacions que faran que les teves fotos a Instagram siguin l’enveja de la comunitat instagramer.

  1. VSCO Cam. És una de les apps més conegudes per a Instagram. Fa la funció d’editor i complementa al que ja ve de sèrie. Hi trobaràs un ampli ventall de filtres i efectes.
  2. Boomerang. Permet fer ràfegues de 10 fotografies directament des d’Instagram per després convertir-les en un gif animat.
  3. Enlight. És un editor força complert. Amb ell pots editar a un nivell més professional i fer-ho per zones d’imatge, pots afegir una gran varietat de filtres, combinar fotografies i, en definitiva, modificar els ajustaments d’una manera molt detallada.
  4. Slow Shutter Cam. Has vist fotografies a Instagram que semblen fetes amb una càmera reflex? Podria ser que aquest usuari s’hagi descarregat aquesta aplicació. Et permet crear cortines d’aigua a partir d’una cascada o dibuixar les llums d’un vehicle com una estela. Amb la càmera tradicional ho aconseguiríem modificant la velocitat d’obturació -a menys velocitat, més efecte de cortina d’aigua; a més velocitat, més visibilitat de les gotes-. Així que si vols marcar tendència a la xarxa social de la fotografia, prova amb aquest programa. Malauradament, només està disponible per a iOs.
  5. Tiny Planet. Aquesta és l’única que és de pagament -al voltant d’1€- però per la quantitat de possibilitats que t’ofereix potser et vols plantejar de descarregar-te-la. Gràcies a ella, pots aconseguir l’efecte ull de peix. Però no només això, també pots convertir una imatge en un planeta, donar-li la volta, invertir-la,… i una infinitat d’opcions més.

Has provat alguna d’aquestes aplicacions? Explica’ns quina és per a tu l’aplicació imprescindible per a aconseguir fotografies espectaculars a Instagram.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra