FOTOLLUM FOTOS LLEIDA

4 maneres de donar vida a les parets de casa

T’avorreixen les parets de casa i vols donar-los un aire personal teu? Doncs posa’t la bata, uns guants i prepara’t per convertir-te en l’artista o fins i tot el decorador de la casa. Te’n faràs creus com de fàcil és canviar l’aspecte d’una habitació o espai amb poc temps i pocs diners.

En aquest article et donarem algunes idees. Tu pots adaptar-les al teu gust, barrejar una cosa amb l’altra, o fins i tot el poden servir d’inspiració i crear un nou estil per decorar les parets de casa. Estàs preparat?

  1. Comencem per una de les opcions més senzilles. Escull una fruita. Els cítrics et donaran unes línies interessats, però si ets atrevit o atrevida també pots provar amb una síndria, un kiwi, una pinya… la qüestió és posar pintura en un recipient, tallar la fruita per la meitat, sucar i cap a la paret! T’aconsellem que primer facis un dibuix de com vols que quedi (quantes marques vols, quin o quins colors, una o més fruites, etc.) abans de pintar la paret directament. T’animes?
  1. Amb la segona proposta només necessites pintura, pinzells i molta cinta adhesiva. Es tracta de fer un dibuix amb la cinta, preferiblement amb línies rectes, i pintar els espais tancats que queden. Un cop assecat treus la cinta i et quedaran les figures perfectes. També pots utilitzar la cinta per mil i una tècniques: marcs de porta asimètrics, dibuixos, figures, paraules, línies rectes de colors en tota la paret,… deixa volar la teva imaginació.
  1. El teu fill o filla està creixent? Aquesta és l’ocasió perfecta per decorar la paret de casa amb un detall que no oblidaràs. Et farà falta pintura, marcs de fotografia i ganes d’embrutar-te. És molt senzill: pintura en un recipient, mà oberta a dins i sense por… cap a la paret! Com que la del teu fill és més petita podeu fer: les mans dels pares als extrems i les del petit al mig -però corres el risc que si en ve un altre en un futur no tingui espai-, les mans -o la mà- per separat o la seva mà dins la teva. Què et sembla? Un cop sec l’hi afegeixes un marc comprat o fet per tu i ja tens un record per tota la vida a una de les parets de casa teva.
  1. L’última proposta que hem escollit ens agrada força i a més és ecològica. Pel que fa a material, necessitaràs o capses de sabates buides o caixes de vi, pintura, pinzells i les eines per penjar-ho a la paret (amb la tècnica que et sigui més còmoda). Es tracta de pintar la capsa o les caixes i penjar-ho a la paret. Quan ho tinguis muntat veuràs que semblen estanteries a mode d’expositor, on hi pots posar allò que vulguis: un parell de llibres, un gerro, una figura… només procura no posar-hi massa pes.

parets de casa

Què et semblen aquestes idees per decorar les parets de casa? Anima’t a provar-ne alguna i envia’ns la fotografia per a què tots opinem!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra