FOTOLLUM FOTO DECO FOTOS

Decora espais buits amb records especials

Comencem a deixar el fred enrere i a olorar la primavera, el Sol i el bon temps. Sabies que el febrer no tan sols és el mes de l’amor, sinó que també és el de l’amistat?

És per això que a Foto Llum t’oferim el millor regal per a compartir els vostres #momentsmàgics. Aprofita la nostra promoció d’aquest mes i crea Foto Decos de 15 x 20 cm per només 20 €! 

Immortalitza aquells records especials amb els nostres panells super lleugers, moderns i resistents. Edita les fotografies, escull el format (vertical o horitzontal) i el seu acabat de color blanc, negre, de fusta o d’alumini.

I tranquil@, aquesta promoció no és exclusiva per a parelles que es volen demostrar el seu amor. Podràs gaudir d’aquesta oferta de 2 Foto Decos de 15 x 20 cm per només 20 € fins al 29 de febrer

 
Així que ja ho saps! Si necessites decorar qualsevol espai de casa teva o si vols fer un regal amb sentiment, el nostre producte Foto Deco, és la solució perfecta.

No deixis escapar aquest producte que gràcies a les seves característiques esdevé l’element perfecte per decorar tota classe d’espais. La seva ampla gamma de mides disponibles a la nostra web fan un producte apte tant per sobre taula com per paret.

La seva composició d’espuma de poliuretà XPS, dues plaques de PVC d’1 mm. i el seu acabat als cantons, l’hi proporcionen una alta resistència als cops, a diferència d’altres materials lleugers d’aquest estil.

 
Si busques decorar una paret, fer un regal original o tenir un record especial, disposes de diverses mesures depenent de les teves necessitats. Així que no perdis el temps i comença a buscar aquella fotografia única que et transportarà a viure aquells #momentsmàgics, fes la teva comanda ara i no et preocupis per venir-la a buscar, nosaltres te l’enviem a casa.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fotollum, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha financiado esta web para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. 18 de enero de 2021. Para ello ha contado con el apoyo del Programa Ticcámaras de la Cámara de Comercio de Lleida. Una manera de hacer Europa.